GRÆNSEKONTROL? 60 MEDLEMMER AF AL-QAEDA HAR SNEGET SIG IND I TYSKLAND

(Foto: Arkivfoto: Ubevæbnede tyskere forsvarer sig imod knivbevæbnet terrorist i Hamburg)
Del artiklen her:

(Foto: Ubevæbnede tyskere må forsvare sig med caféstole imod en terrorist i Hamburg)

Tyskland lukker i disse år millioner af migranter fra stærkt islamistiske lande ind i EU. Langt de fleste danske grænseovergange mod syd har typisk ingen kontrol.

En ny rapport, afsløret af det tyske magasin Der Spiegel, konkluderer, at op mod 60 medlemmer af Al-Qaeda har sneget sig ind i Tyskland blandt flygtningestrømmen.

Det frygtes, at de vil fortsætte deres krig ved at angribe civile, og derfor er tyske myndigheder nu travle med at identificere jihadisterne.

Læs også: PROFESSOR: SVERIGE BLIVER EN STØRRE TRUSSEL END RUSLAND

NewSpeek har tidligere rapporteret, hvordan hele 11 grænseovergange i Sønderjylland for det meste er helt uden kontrol. Det skyldes, at politiet ikke har ressourcer nok til at være på grænseovergangen hele tiden.

På grænsen mod Sverige er der slet ingen kontrol, ligesom der ingen kontrol er med rejsende ud af Danmark, på trods af, at man ved, at der en livlig trafik af kriminelle og farlige islamister ind og ud af landet.

Læs også: PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Video: Anonyme bekymrede borgere har lavet en video som afslører, hvor let det er for terrorister at komme ind i Danmark:

Del artiklen her: