FLENSBORG AVIS: HER KAN DU KRYDSE GRÆNSEN UDEN AT VISE PAS

Del artiklen her:

(Foto: Migranter på vej ind i Tyskland, hvorfra mange rejser videre mod Danmark og Sverige)

Regeringen forsøger, med den populære men ofte magtesløse Inger Støjberg i spidsen, at overbevise danskerne om effektiviteten af deres grænsekontrol.

Flensborg Avis har kigget nærmere på realiteterne, og resultatet er dårligt nyt for alle, som tænker, at danskernes sikkerhed er vigtigere en EU-regulativer og forældede FN-konventioner:

“Kontrollen foregår permanent tre steder ved grænsen. Det er ved motorvejen samt grænseovergangen i Kruså og Padborg. De tre områder er de mest befærdede overgange.

Men der er også andre overgange ved den dansk-tyske grænse, som tiltrækker langt mindre opmærksomhed. Disse små grænseovergange har ikke permanent grænsekontrol. Det er derfor muligt at krydse overgangen uden at vise pas eller anden legitimation.”

Avisens interaktive kort nedenfor viser i alt 11 steder på den dansk-tyske grænse, hvor terrorister, kriminelle og illegale let komme ind i Danmark uden at skulle vise pas eller andre papirer:

Støjberg kan komme med nok så mange opsange på Facebook. Sålænge Danmark har en regering, som sætter EU-bureaukratiet og det islamisk dominerede FN før danskernes sikkerhed, er hun ikke meget andet end blændværk og kamuflage for hendes partis globalistisk-liberale drømmerier, der i disse år forvandler Danmark til et sammensurium af alverdens kulturer.

Danske demokrati-aktivister har tidligere vist, hvordan en bevæbnet terrorist med et flag fra Islamisk Stat helt uden problemer kan krydse grænsen ind i Danmark:

Hos Flensborg Avis kan man se en video, hvor en journalist forgæves leder efter kontrol ved grænsen.

Del artiklen her: