EU AFVISER BY SOM KULTURHOVEDSTAD: “FOR MANGE HVIDE, GLADE MENNESKER”

(Foto: Den ungarske by Székesfehérvárs er blevet afvist af EU som kandidat til europæisk kulturhovedstad, fordi den har for mange hvide, glade og kristne mennesker)
Del artiklen her:

At være hvid, glad og kristen er ikke åbenbart en europæisk værdi ifølge EU.

En række ungarske byer har ansøgt om at blive såkaldt kulturhovedstad i år 2023. Tre byer, Győr, Debrecen og Veszprém, fik deres ansøgning godkendt. En fjerde by, Székesfehérvárs, blev afvist.

Dette skete, fordi byens præsentationsfilm ifølge EU’s kulturhovedstadsdommere viste for mange hvide og glade mennesker.

“Dette er en propaganda film for det hvide kristne Europa. Alle er hvide, glade og danser på gaden,” var dommerpanelets kommentar. “De viser ingen fattige eller indvandrere i filmen, og samtidig vinkede de til korsene, kirkerne, som åbenbart er værdier for byen” uddybede EU’s smagsdommere ifølge avisen Székesfehérvárs.

Europa kan tilsyneladende ifølge EU have for mange hvide, glade, kristne borgere. Dette afspejler sig tydeligt i EU’s udlændingepolitik – som ungarerne er stærke modstandere af.

Video: Byen Székesfehérvárs’ præsentationsvideo, som førte til afvisningen fra EUs dommerpanel til kulturhovedstad 2023:

Læs også:

UNGARN TIL EU: JERES FLYGTNINGEPOLITIK ER “VOLDTÆGT”

ERLÆREDE ØSTEUROPA OG EU LIGE KRIG MOD HINANDEN?

FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

SENNELS: EU I SPLITTELSE OG DANMARK VÆLGER RIGTIGT

Del artiklen her: