SENNELS: EU I SPLITTELSE OG DANMARK VÆLGER RIGTIGT

NicolaiSennels
Del artiklen her:

EU er splittet og Danmark står ved tværvej. Vi kommer til at vælge rigtigt, vurderer Nicolai Sennels.

Kommentar af Nicolai Sennels

I 2009 forudsagde Nicolai Sennels i et blogindlæg på Jyllands-Posten, at Europa ville komme til at se bl.a. borgerværn og selvmordsbomber. Dengang blev han betragtet som en dystopisk alarmist, Jyllands-Posten fyrede ham som blogger og gjorde hans indlæg utilgængelige for omverden. Hans indlæg 3. Verdenskrig: Sådan bliver den kan dog læses her.

NewSpeek har bedt Nicolai Sennels komme med sit bud på den politiske udvikling i EU:

EU: Danmark vælger rigtigt

Danmark står overfor et historisk valg når det gælder EU. Kommisionens udlændingepolitik har skabt en dyb splittelse i unionen, meget dybere end den stærkt fortiede fortiede euro-krise. En håndfuld østeuropæiske lande udgør i dag en særdeles stærk koalition, der er helt på linje med den gennemsnitlige danske vælger: De er imod muslimsk indvandring og for grænsekontrol. Visegrad-landene – Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn – udgør sammen med Bulgarien og nu også Østrig en international magt så stærk, at den kan udfordre Tyskland-Frankrig-Bruxelles-trioen.

De indtil videre seks lande støttes oven i købet stærkt af både USA og Israel, hvis ledere i 2017 begge har besøgt Østeuropa og der udtrykt deres fulde støtte til en sikkerhedspolitik, der indebærer stop for muslimsk indvandring. Dertil kommer det faktum, at 55 procent af EUs befolkning ønsker et decideret stop for muslimsk indvandring.

Så vil Danmark vælge Visegrad-vejen eller Bruxelles-vejen? Jeg tror regeringen – under stærk påvirkning fra Dansk Folkeparti og fakta – vælger Visegrad-vejen. EUs udlændingepolitik er en tabersag, og når folk med de anti-totalitære østeuropæeres flotte foregangseksempel ser, at EU i virkeligheden ikke har mere magt, end man giver dem, vil endnu flere følge.

For mange EU-kritikere vil dette dog samtidigt være et tilbageslag: Med Visegrad-vejen vil “englandsfærgen” – som Dansk Folkeparti har døbt en ønsket delvis udmelding af EU – formentligt være aflyst.

Læs også:

ØSTEUROPÆISK PRÆSIDENT: EU MÅ STOPPE KRAV OM KVOTEFLYGTNINGE ELLER DØ

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her: