BETALER GEORGE SOROS NGO SKIBE FOR AT SMUGLE MIGRANTER OVER MIDDELHAVET TIL ITALIEN?

Del artiklen her:

(Foto: George Soros)

Kommentar af Ivan Dybdal

Som nævnt i min foregående kommentar på NewSpeek april 25, 2017 ønsker den yderste venstrefløj at fremme et multikulturelt og multireligiøst Europa. Derfor udgør de nu en ikke ubetydelig del af de menneskesmuglere, der fragter asylsøgere over Middelhavet.

Som det uafhængige analysefirma Gefira konkluderer i sin afslørende analyse af NGO-fartøjernes sejladser i oktober-november 2016 med “flygtninge” frem og tilbage mellem Libyen og Italien*, siger:

“De fleste af disse indvandrere vil ende på gaderne som illegale, der forårsager destabilisering af Europa, hvilket øger racistisk motiverede sociale spændinger.”

Det er ikke noget, der er Breaking News i de dominerende danske massemedier, DR og TV2, men det vil få en afgørende indflydelse på vores fremtid.

George Soros betaler

Undersøgelser foretaget af italienske myndigheder** har vist, at NGO’er, finansieret af bl.a. rigmanden George Soros, smugler illegale nordafrikanske flygtninge ind i EU via Syditalien. Menneskesmuglerne er angiveligt knyttet bl.a til IS-smugler netværk. Hvis dette bekræftes, bør det medføre kriminelle sigtelser mod disse NGO’er.

Carmelo Zuccaro, den øverste anklager i Catania på Sicilien, har i marts i år vidnet for et udvalg i det italienske parlament i forbindelse med en undersøgelse, der er igangsat af finansieringen af ​​den moderne flåde af NGO-flygtningeskibe i Middelhavet. Han har dokumenteret, at menneskesmuglingen i Libyen og andre nordafrikanske kyststater ofte er forbundet med IS eller andre kriminelle bander, der koordinerer trafikken til Italien.

Zuccaro har fremlagt beviser for, at menneskesmuglerne, direkte fra land eller fra mindre både fyldt med flygtninge, ringer på deres mobil- eller satellittelefoner til de større NGO-skibe og arrangerer den videre transport af flygtningene til Sicilien på disse skibe.

Der er således en høj grad af koordinering mellem menneskesmugler banderne og den NGO-finansierede flåde af skibe.

Zuccaro meddelte, at hans kontor undersøger, hvad han kaldte “unormalt” store økonomiske midler, der har gjort det muligt for selv små NGO’er at leje eller købe skibe. De italienske myndigheder har hidtil afdækket mindst ti private ikke-statslige organisationer, altså NGO’er, herunder flere der er finansieret af den amerikanske spekulant George Soros’ organisation Open Society Foundations.

Zuccaro sagde også i den forbindelse til italiensk presse, at “medvirken til ulovlig indvandring er en strafbar handling, uanset hensigten.”

I september 2016 meddelte George Soros, at han donerede 500 millioner dollars til den europæiske og amerikanske flygtningesag. Han nægtede at sige, hvor og hvordan pengene ville blive brugt. En del af disse penge er antagelig gået til finansiering af flåden af moderne NGO-skibe, der bringer titusindvis af flygtninge fra Libyen til EU. Noget kunne tyde på det.

I august 2016 offentliggjorde DCLeaks (en amerikansk hjemmeside, der ligner wikileaks) 2.576 filer, der hovedsageligt drejer sig om Soros’ Open Society Foundation. Her ses et memo fra Soros-stiftelsen dateret 10. maj 2016, der argumenterer for, at Europas flygtningekrise bør accepteres som en “ny normal”, og at den betyder “nye muligheder” for Soros for at påvirke indvandringspolitikken på globalt plan.

Kilder:

http://frontex.europa.eu/assets/Publications/Risk_Analysis/Annual_Risk_Analysis_2017.pdf

*https://youtu.be/TbIc1LZqIAw

**http://journal-neo.org/2017/04/05/undesirable-ngos-fund-isis-linked-refugee-boats-to-eu/

Del artiklen her: