LIBERAL UNGDOM: JA TAK TIL STRØMPISTOLER OG SKYDEVÅBEN TIL SELVFORSVAR

Del artiklen her:

Liberal Alliances Ungdom ønsker, at danskerne få lettere adgang til skydevåben til selvforsvar og til såkaldte stunguns.

Liberal Alliances ungdomsafdeling ønsker, at danskerne får bedre muligheder for at forsvare sig selv. Står det til de liberale unge, skal danskerne have mulighed for at købe skydevåben til selvforsvar. Derudover ønsker Anders Samuelsens unge tropper, at vi får mulighed for at eje strømpistoler, såkaldte stunguns. Stunguns sender en kraftig ladning elektricitet, som lammer angriberen nogle minutter.

“Alle borgere skal have ret til at bære passive forsvarsvåben, eksempelvis stunguns eller peberspray. Derudover bør man arbejde hen mod en mere liberal våbenlovgivning, hvor borgerne, i videre omfang end i dag, har mulighed for at eje, anvende og bære skydevåben til selvforsvar, hobby og jagt. Man skal have en licens for at kunne anskaffe og benytte sig af et skydevåben,” skriver Liberal Alliances Ungdom på deres hjemmeside.

De liberale unges ønske falder fint i tråd med den øgede liberalisering af våbenloven i to andre EU-lande, Tjekkiet og Italien. Også i Danmark udtrykker stadig flere vælgere på de sociale medier et øget ønske om muligheden for at kunne forsvare sig selv med skydevåben.

Læs også:

GIV DANSKERNE RET TIL SELVFORSVAR MED SKYDEVÅBEN

EUROPÆISK PRÆSIDENT: EU-BORGERE BØR KUNNE BÆRE SKYDEVÅBEN TIL SELVFORSVAR

HUNDREDVIS AF LÆRERE VIL LÆRE AT SKYDE

Del artiklen her: