DRENGENAVNET “MUHAMMED” VOKSER EKSPLOSIVT I DANMARK

(Graf: Data fra Danmarks Statistik viser en jævn og kraftig stigning i antallet af nyfødte drenge, der tildeles navnet Muhammad)
Del artiklen her:

Et stærkt stigende antal drenge i Danmark er opkaldt efter starteren af islam.

Pr. 1. januar 2018 bar 16.353 personer navnet Muhammed. Tallet indbefatter kun borgere med cpr-nummer, og inkluderer de mange forskellige måder at stave navnet på. Det fremgår af Danmarks Statistiks navnesøgning.

Antallet af nyfødte drenge opkaldt efter muslimernes profet stiger år for år. Danmarks Statistiks navnebarometer viser, at der i 2016 var 54 nyfødte drenge, som fik navnet Muhammad (den mest populære stavemåde – der bor pt. 5.177 Muhammad’er i Danmark). Ti år tidligere, i 2006, blev kun 17 nyfødte drenge på landsplan givet dette navn. Det er en tredobling på kun et årti. Lignende tendenser ses med de øvrige stavemåder.

(artiklen fortsætter under grafen)

(Graf: Data fra Danmarks Statistik viser en jævn og kraftig stigning i antallet af nyfødte drenge, der tildeles navnet Muhammad)

Flere hospitaler melder i disse år om problemer med pres på fødestuer.

“Grædende, slidte og udkørte jordemødre, der i 80-90 procent af fødslerne ikke når de ting, de skal. Det er det billede, som Arbejdstilsynet tegner efter et besøg på fødeafsnittet på OUH i Odense,” fortæller TV 2 Fyn.

“Efter flere år med faldende fødselstal er udviklingen vendt, og de kommende år vil der blive født endnu flere børn i Danmark,” skriver TV 2 og fortæller, at der er udsigt til 20.000 flere børn i Danmark om fire år.

En oversigt fra Danmarks Statistik afslører, at børnetallet vendte det år, europæiske ledere – herunder Lars Løkke Rasmussen (V) – åbnede grænserne for ikke-vestlig migration:

(Graf: Antallet af børnefødsler er vokset kraftigt siden bølgen af ikke-vestlige migranter ankom til Danmark)

Læs også:

OVERBEFOLKNING: BETAL FATTIGE I OVERBEFOLKEDE LANDE FOR AT FÅ FÆRRE BØRN

EUs SKÆBNESVANGRE VALG: FORT EUROPA ELLER KAOS!

FARLIG UDLÆNDINGEPOLITIK: DANSKERNE KØBER SIKKERHED SOM ALDRIG FØR

Del artiklen her: