DOMMEN ER FALDET: “INGEN AMERIKANERE HAR SAMARBEJDET MED RUSSERNE”

Del artiklen her:

USAs statsanklager Rod Rosenstein bekræfter russisk indblanding i valget, men ingen amerikanere var indblandet – og russerne hjalp Hillary.

USAs statsanklager Rod Rosenstein og hans hold har afsluttet deres efterforskning i russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg. Konklusionen er, at russerne hemmeligt støttede Hillary og Trump, og at ingen amerikanere – altså heller ikke Team Trump – samarbejdede med russerne.

Her på NewSpeek er analysen, at Putins Rusland forsøger at destabiliere selve vores demokrati ved at spille os ud mod hinanden og skabe splid og konflikt. Når vi i Vesten har travlt med at kaste mudder på hinanden, er der færre, som vil bemærke Putins egne forbrydelser og rævekager – og vi vil have sværere ved at stå sammen mod Ruslands internationale aktivisme. Hvorvidt Ruslands strategi virker, vil fremtiden vise.

Den russiske indblanding i amerikanernes valg mellem Donald Trump og Hillary Clinton var i øvrigt begrænset til at oprette falske profiler på sociale medier og arrangere et par demonstrationer til fordel for henholdsvis Republikanerne og Demokraterne. Dette er intet at sammenligne med, da f.eks. Obama sendte millioner af skattedollars til oppositionen i Israel for at få væltet den konservative præsident Benjamin Netanyahu, eller da Hillary Clinton som udenrigsminister væltede Libyens leder Muammar Gadaffi og kastede landet ud i en ekstremt blodig borgerkrig, der også blev startskuddet til den migrantbølge, der nu vælter ind over Europa.

Imens afventer vi afgørelserne fra efterforskningen i Obamas og Hillarys aflytning af Trumps valgkampagne, Hillarys salg af 20 procent af USAs uran til Putins Rusland efter at hun modtog tæt på en milliard kr. i “gaver” fra russerne, Hillarys manipulation af Demokraternes interne valg, Hillarys email-skandale og Obama-regeringens kriminelle samarbejde med FBI og russiske kilder om at vælte præsident Trump.

Video: USAs statsanklager Rod Rosenstein opsummerer efterforskningens konklusioner:

Læs også:

HILLARY UNDERSØGES FOR BESTIKKELSE FRA PUTIN FOR SALG AF URAN TIL ATOMVÅBEN

NEWSPEEK TV: FOX NEWS GIVER ET OVERBLIK OVER OBAMA OG HILLARYs RUSLAND-KORRUPTION

NY UNDERSØGELSE SKAL VISE, OM HILLARY CLINTON ALLIGEVEL BEGIK NOGET KRIMINELT I EMAIL-SAGEN

Del artiklen her: