JOURNALISTHØJSKOLEN SØGER NONSENSHJERNER

Del artiklen her:

Af Ole Hasselbalch

Ole_Hasselbalch.jpg

Det fremgår af et opslag på Facebook, hvor skolen i lighed med andre uddannelsesinstitutioner forsøger at rekruttere studerende.

Ifølge videoen, der ikke ligner et falsum og heller ikke ser ud til at være ment som en fastelavnsspøg, henvender skolen (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) sig akkompagneret af bongobongo-musik til unge, der ”glemmer at sove og bruger dagen på at drømme”, og for hvem ”anderledes er helt normalt”.

Der er således ikke sket meget, siden EkstraBladets legendariske chefredaktør Victor Andreasen hånligt kaldte skolen for ”Journalistanstalten” og kommenterede dens værdiløse produkter. Se lydoptagelse nr. 11. Han mente i øvrigt ikke, at der var nogen, der gennemgående var så uvidende som journalister.

Man kan undre sig over, at denne såkaldte anstalt upåtalt af de mainstreammedier, der netop i dag er under hårdt pres, kan avertere efter netop det segment af ungdommen, som har de ringeste forudsætninger for overhovedet at forstå, hvad journalistik er, og som åbenbart bedst kvalificerer sig til at blive optaget, hvis de har grus i hovedet.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.