JOURNALISTHØJSKOLEN SØGER NONSENSHJERNER

Del artiklen her:

Af Ole Hasselbalch

Ole_Hasselbalch.jpg

Det fremgår af et opslag på Facebook, hvor skolen i lighed med andre uddannelsesinstitutioner forsøger at rekruttere studerende.

Ifølge videoen, der ikke ligner et falsum og heller ikke ser ud til at være ment som en fastelavnsspøg, henvender skolen (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) sig akkompagneret af bongobongo-musik til unge, der ”glemmer at sove og bruger dagen på at drømme”, og for hvem ”anderledes er helt normalt”.

Der er således ikke sket meget, siden EkstraBladets legendariske chefredaktør Victor Andreasen hånligt kaldte skolen for ”Journalistanstalten” og kommenterede dens værdiløse produkter. Se lydoptagelse nr. 11. Han mente i øvrigt ikke, at der var nogen, der gennemgående var så uvidende som journalister.

Man kan undre sig over, at denne såkaldte anstalt upåtalt af de mainstreammedier, der netop i dag er under hårdt pres, kan avertere efter netop det segment af ungdommen, som har de ringeste forudsætninger for overhovedet at forstå, hvad journalistik er, og som åbenbart bedst kvalificerer sig til at blive optaget, hvis de har grus i hovedet.

Del artiklen her:

5 Comments

 1. Husk, ALT “skal ” være ungt i dag. Ingen må have erfaring mere, men så er de jo også nemmere at manipulere med.

 2. Og de mennesker vil på et tidspunkt antagelig være ansat i DR, hvortil jeg med tvang skal betale licens. Det er vildt urimeligt … jeg vil have kvalitet for min penge !

 3. Journalisthøjskolen forsøger sikkert at oprette det høje niveau, de har skabt gennem deres uddannelse af journalister gennem tiden, skal nyudklækkede journalister begå sig i de redaktionelle miljøer, og ‘blende’ ind som det så fint hedder, så rammer hverveannoncen jo plet. Bravo, de må roses for dette fortrinlige stykke arbejde.
  Journalister i dag er oftest ideologisk drevne stenografer, der blindt skal gengive en politisk nøje tilrettelagt vinkling, her går det ikke hvis en elev for eksempel skal bruge kritisk tankegang, skepsis, stille spørgsmål, går til sagens kerne, det ville skade den ensrettede propaganda.
  Hvad værre er, tænk hvis journalisthøjskolen rent faktisk begyndte at uddanne ægte og seriøse journalister, og de kom ud på arbejdsmarkedet, det ville være en katastrofe for det eksisterende niveau, og nuværende journalister i Fakestream Medierne, derfor søger de unge tabere med grus i hovedet, fokuseret målrettet på den gruppe af unge der reelt er uduelige til andet end at stene dagen væk i en koger, har aldrig haft et reelt arbejde, nasser på forældrene hvis ikke på en eller anden form for offentlig ydelse, med en krævementalitet ude af proportioner og merit, hvis kunstneriske udfoldelse ligger på samme stade som en chimpanse der leger med sin egen afføring.

  Så deres hvervekampage er jo lige i øjet.

 4. “Dig, der kender reglerne, men ikke er bange for at bryde dem”!!!!!

  Samt billeder af personer, som er ved at gøre noget kriminelt og derfor tildækker ansigtet, så de ikke kan genkendes af politiet.

  Og det glorificeres! Jeg bliver squ harm!!!!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.