DANMARK ER I EN EKSTREM TERROR-SANDWICH

Danmark
Del artiklen her:

Både Tyskland og Sverige flyder over med jihadister. I midten er lille Danmark med åbne grænser og mangel på politi.

På Danmarks nordlige grænse, i Sverige, huserer tusindvis af jihadister. De svenske myndigheder har på ingen måde styr på situationen i de mange såkaldte utenforskaper, hvor bevæbnede muslimske grupperinger hersker. “Der indsmugles våben i et omfang, vi aldrig har set magen til,” fortæller Johan Lindgren, talsmand for regionens toldmyndighed. Tilbage i december blev en bazooka og flere granater fundet i skjult i en skov lidt udenfor Stockholm. Brugen af eksplosiver blandt landets indvandrere er så højt, at Storbritanien og Canada nu advarer turister mod at rejse dertil grundet risikoen for bomber og håndgranater.

Tusindvis af jihadister og et historisk højt niveau af ulovlige og i mange tilfælde meget kraftige våben giver indtryk af opbygningen af regulær militær kapacitet blandt landets nytilkomne.

Trafikken af voldelige kriminelle og farlige radikale elementer over grænsen mellem Sverige og Danmark har længe været en realitet. Sverige afviste i 2017 over 5.000 personer, primært farlige forbrydere og illegale migranter fra områder i Mellemøsten med høj koncentration af jihadister, ved grænsen. De blev alle sendt tilbage til Danmark. Af uransagelige årsager nægter den danske regering fortsat at have grænsekontrol den anden vej, hvilket gør det ganske let for både bander og jihadister at rejse frit ind i København og videre rundt i Danmark.

“Øresundsbroen skaber et givtigt samarbejde mellem banderne i København og Malmø. Danske bandefolk kommer tit til byen, og der er ingen tvivl om, at der er meget tætte koblinger over sundet,” skrev fagbladet DANSK POLITI allerede tilbage i 2013.

Tyskland, en farlig nabo

Danmark har sporadisk stikprøvekontrol af indrejsende fra Tyskland, dog primært ved de større grænseovergange. De tyske myndigheder har registreret over 24.000 farlige religiøse ekstremister, der ganske let kan få adgang til Danmark. De kan enten blot rejse via Sverige, hvor vi jo ingen grænsekrontrol har, eller de kan tage en af de mindre grænseovergange, der i praksis kun bevogtes ganske sporadisk.

Antallet af radikale islamister er tredoblet i Mecklenburg-Vorpommern, hvor bl.a. byen Rostock ligger. Herfra går færgen til Danmark.

Danmark befinder sig i en ekstrem terror-sandwich med åbne grænser mod nord og kun sporadisk stikprøvekontrol mod syd. Imens skal et stærkt underbemandet og overbelastet politi. Den mest logiske konsekvens burde selvfølgelig være at etablere fuld kontrol af samtlige ind- og udrejsende og mere konsekvent indgriben overfor de moskeer og imamer, der spreder bogstavtro – og derfor stærkt kriminel og voldelig – islam. Men den slags snusfornuft ejer man ikke på Christiansborg, hvor forældende FN-konventioner og EUs bureaukrati er den nye religion.

Video: Politiske aktivister demonstrerer, hvor let jihadister kan krydse grænsen fra Tyskland ind i Danmark:

Læs også:

GRÆNSEKONTROL? 60 MEDLEMMER AF AL-QAEDA HAR SNEGET SIG IND I TYSKLAND

GRÆNSEKONTROL: SVERIGE SENDER TUSINDVIS AF MIGRANTER OG KRIMINELLE TILBAGE TIL DANMARK

PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Del artiklen her: