TYSKLAND HAR 24.400 EKSTREME ISLAMISTER, GRÆNSEN ER HULLET SOM EN SI

Del artiklen her:

Tyskland udvikler sig i disse år til at være en alvorlig trussel mod europæisk sikkerhed. Titusinder af ekstremister og åbne grænser er en dårlig cocktail for de omkringliggende lande.

Danmark befinder sig i en terror-sandwich. I Sverige går tusinder af jihadister frit rundt, og de svenske myndigheder har ingen ressourcer til at holde øje med deres færden. Det værst ramte sted i Sverige, Rosengård i Malmø, er kun en halv times kørsel fra Christiansborg i København, og de kan frit komme til Danmark over Øresundsbroen eller en Helsingør-færge.

Læs også: DANSK FOLKEPARTI ØNSKER GRÆNSEKONTROL TIL SVERIGE

Tysk politi melder om lignende udfordringer. De har registreret hele 24.400 ekstremister. Islamisterne er så farlige, at de tyske myndigheder nu i en direkte besked til borgerne advarer om, at de skal gøre sig klar til yderligere terrorangreb.

Det danske politis efterretningstjeneste, PET, advarede i sidste uge om, at terrorfaren ikke kun kommer fra herboende muslimer men også fra vores nabolande.

Læs også: PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Flensborg Avis har tidligere dokumenteret, at der er hele 11 steder, hvor man frit kan passere grænsen fra Tyskland til Danmark uden nogen former for kontrol. Det er typisk mindre landeveje, som går direkte ind i landet. Udover de 11 steder, hvor man frit kan gå eller køre ind i Danmark, er der gode muligheder for at slippe igennem de steder, hvor der er grænsekontrol. Grænsekontrollen foregår nemlig kun som stikprøver, og den foregår ikke hele tiden. Hos Flensborg Avis kan man se en video, hvor en journalist forgæves leder efter kontrol ved grænsen.

Avisen har også lavet et interaktivt kort over de overgange, hvor man frit kan komme ind i Danmark fra Tyskland:

Bekymrede danskere lavede sidste år en video, som viste, hvordan man så let som ingenting kan gå forklædt som terrorist og med et stort Islamisk Stat-flag direkte ind i Danmark:

Del artiklen her: