CORONA-KORTHUSET ER VED AT VÆLTE – ELLER ER DET?

BBB-1
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

D. 17. februar skrev Karsten Pultz en artikel under overskriften HVORFOR KOMMER SANDHEDEN OM DE FARLIGE CORONA-VACCINER IKKE FREM? En passage i artiklen lyder:  

”Tager man i betragtning, hvor omfattende den til rådighed stående information er, og hvor nemt det er at få adgang til den, kan man dog stadig undres over, hvorfor det skal tage så lang tid for folk at vågne op.”  

Jeg kunne ikke være mere enig. Men her kommer den ultra-korte forklaring på miseren i form af en illustration: 

BBB-2

Svaret er, at folk ikke kan se det, fordi de bliver manipuleret og ikke aner, hvad der foregår, hvis de alene orienterer sig i de statsstøttede medier.  

DR bedriver rendyrket propaganda
En række alternative medie-platforme har forsøgt at udbrede budskabet om corona-bedraget igennem de seneste to års vanvid, og nu er der da også gået hul på bylden. Konspirationsteorierne og sølvpapirhattene er lagt i pulterkammer, fordi dokumentationen for den globalistiske elites planer om The Great Reset ligger helt åbent på nettet og i en række bøger, artikler, dokumentarprogrammer og videoer.  

Men så længe de statskontrollerede medier med DR og TV2 i spidsen skarpt forfulgt at Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad, Information m.fl. kan slippe af sted med at fungere som mikrofonholdere for korrupte magthavere – ingen nævnt, ingen glemt, de ved selv, hvem de er (kan man da håbe på!)  – er korthuset endnu ikke væltet. Det vakler kun. 

Det er således ynkeligt d. 2. februar 2022 at høre radioværten, Frederik Dirks Gottlieb, udtale sig om Joe Rogan og senere Dr. Robert Malone i udsendelsen Genstart: Podcastkongens coronaknibe. Radioværten mener i egen selvforståelse, at han er krøbet ned i kaninhullet, men reelt gør han ikke andet end at kratte i overfladen på den statsautoriserede fortælling om ’pandemien’. Ellers var han jo selvfølgelig heller ikke ansat i DR. 

Til baggrundsorientering blev Joe Rogan verdenskendt efter en lang samtale med Robert Malone, hvis CV kan få enhver virolog og epidemiolog til at blegne af misundelse. Emnet var de såkaldte vacciner – altså de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner – deres underrapporterede bivirkninger og den massepsykose / masseformation, Malone mener har ramt en stor del af denne verdens befolkninger i de seneste to år.  

Frederik Dirks Gottlieb havde på ægte dansk journalistvis købt heftigt ind på den politiske korrektheds kliché- og defameringshylde, for Dr. Malone skulle selvfølgelig etiketteres som ’en kontroversiel biolog’, der var blevet bandlyst fra LinkedIn og Twitter, og som rigtigt mange fra den videnskabelige branche tog afstand fra. 

Ja, Frederik. Har du monstro tjekket de navne, der tog afstand? Kunne de evt. være sponsoreret af big pharma? Og kender du nogle af de stemmer, der bliver fjernet fra de store hightech-platforme som Facebook, YouTube, Twitter og LinkedIn? 

Her kommer et tip til dig, som du skal få helt gratis: Næste gang en person i de etablerede, statsfinansierede og dermed statskontrollede medier (læs: corporate media) bliver betegnet som ’kontroversiel’, så er det fordi han M/K har fat i den lange ende.  

Og perlerækken af personer, der er blevet fjernet fra de store hightech-platforme, taler for sig selv (bl.a. Jerm Warfare, James Corbett, Stefan Molyneux – og på dansk grund Steen Raaschou/ Snaphanen).  Jo tættere du er på sandhederne, jo hurtigere bliver du fjernet. Altså hvis du vel at mærke har mange følgere. Dr. Malone havde en halv million på Twitter. Tommy Robinson havde flere på Facebook. 

Udstødelsen gælder først og fremmest for islamkritikken, for kritikken af klimaalarmisme, og ikke mindst gælder den for kritikerne af det officielle corona-narrativ alias løgn & latin. 

Nok et tip: Følg pengene – og vær forvisset om, at hver gang – som i hver gang – en ekspert inden lægevidenskaben udtaler sig positivt om corona-’vaccinerne’ alias the gene jabs – så er der forskningsmidler på spil.  

Jeg burde ikke være overrasket, men var alligevel ved at tabe sutten, da følgende ord strømmede ud af æteren som svar på spørgsmålet, om Frederik følte sig splittet i forhold til Joe Rogans’ kritiserede og ’kontroversielle’ podcasts, ikke mindst dem om Covid & ’vacciner’: 

”Det er jo rimeligt nemt for mig som dansker og i øvrigt akademiker at synes, det er helt vildt underholdende at kigge på og underholdende at undersøge de her rabbit-holes og stadig have dem i armslængde.” 

Som dansker? Og akademiker? Er kæden faldet helt og aldeles af for Frederik? Selvfedmen når uanede højder. Taget i betragtning at som dansker lider et stort flertal af blind tro på og tillid til staten, hvilket er en væsentlig grund til, at regering og sundhedsmyndigheder er sluppet af sted med bid for at bid at gøre indhug i borgernes frihedsrettigheder. Herunder at påtvinge den famøse mundble. 

Og ’akademiker’ er i dag tæt på at være en etikette at skamme sig over – bortset fra det naturvidenskabelige fakultet og de enkeltpersoner, der på humaniora og samfundsfag endnu rider klar af identitetspolitikken. De er få. Meget få. Marianne Stidsen måtte opgive kampen på humaniora. 

Men altså såvidt selvforståelsen hos en radiovært på DR, der mener sig vældigt klog, men afslører sig som ulideligt ignorant Kloge-Åge. Af den slags de producerer i metermål på diverse danske  journalistuddannelser.  

The Truckers Freedom Convoy
Lige så forstemmende – og forudsigeligt – er det at lytte til et interview i P1-morgen d. 16. februar med en Marianne Stenbæk, professor i Cultural Studies på McGill University, Montreal, Canada (ca. 1 time og 30 minutter inde i udsendelse).

Cultural Studies?

Hm, man kender ’analysen’, før professoren har ytret et eneste kvæk om truckerne og deres modstandskamp. Hun viser sig da også at være håndplukket til at støtte den officielle fortælling om premierminister Justin Trudeau, hvis løgnagtige fraser hun efterplaprede: At kampen for frihed og modstanden mod det kulsorte digitale ’vaccine’-pas alias adgangsbilletten til et kontrol- og overvågningssystem a la kommunist-Kina er – ucanadisk. Sådan plejer de/ vi ikke at gøre i Canada. 

Nej, Ms. Stenbæk, det gør de ikke, men de (vi!) står faktisk i en kamp, der er helt afgørende for også vores (danske) børn og børnebørn. Skal vi leve i et gennemkontrolleret system, hvor dissidenter vil blive straffet via et social credit point-system, eller skal vi kæmpe for vores frihed og for at tilbageerobre vores borgerrettigheder? 

Ikke ét kritisk spørgsmål stillede studieværten til denne helt personligt farvede, ikke faktabaserede, Stenbæk-vurdering: At der er masser af frihed i Canada, og det er da helt i orden at tvinge folk til at lade sig ’vaccinere’. 

Nej, det er det faktisk ikke. 

Tænk hvis man i balancens navn havde spurgt en talsmand for The Truckers, Benjamin Dichter, om deres syn på sagen. Eller i det mindste havde orienteret sig i de programerklæringer, der ligger helt tilgængeligt på nettet. Der skal ikke en gang en smule graver-journalistik til. 

Spørgsmålet er, om studieværten overhovedet er klar over, at hun agerer nyttig idiot og mikrofonholder for den globalistiske elites dagsorden.  

***

P.s. Eneste formildende omstændighed, jeg kan levere i forhold til en journalist-branche, jeg i stigende grad foragter: De uvidende og dårligt uddannede danske journalister bliver hele tiden åndet i nakken af deadlines, og skulle en enkelt eller to krydse den røde uskrevne linje for, hvad der (ikke) kan siges, skal den pågældende nok blive spanket på plads. 

Del artiklen her: