SAMTALEN MELLEM DR. ROBERT MALONE OG JOE ROGAN FINDES NU I TRANSSKRIBERET FORM

Malone
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

D. 4. januar bragte NewSpeek et link til en samtale mellem Dr. Robert Malone og Joe Rogan under rubrikken DR ROBERT MALONE KLÆDER CORONA-NARRATIVET OG BIG PHARMA AF TIL SKINDET. 

Nu foreligger samtalen i transskriberet form, 

Kilde: Sundance | The Last Refuge January 3, 2022

Tsunami-bølgerne, som prompte rejste sig efter den offentliggjorte samtale mellem Dr. Robert Malone og Joe Rogan, fortsætter med at kuldkaste lederne hos Google, YouTube, Instagram, Twitter og Facebook. 

Alle har de på kommando fjernet samtalen fra deres platforme og forbudt, at nogen usling formaster sig til at dele – eller så meget som omtale – indholdet, der afslører svindlen og ’pandemi’-forbrydernes menneskeforagt. 

Selvfølgelig har Big Tech og de regerende bag og foran i Washington-kulisserne på det kraftigste fordømt samtalen som “undergravende” og vil gøre hvad som helst, for at den for altid ligger under 10 fod jord. 

Forhåbentlig tyer de ikke til det gammelkendte kneb at ”eliminere” sandhedstalerne? 

Forstår du ikke nu, at du på det skammeligste er ført bag lyset, og stopper du ikke nu med at støtte disse forbryderiske selskaber, der har slået sig op som verdens selvbestaltede censur-kommitter, er der vist ikke meget håb tilbage. 

Men hvorfor fodre en flok varaner, som kun har i tankerne at æde dig?

For at denne vigtige dokumentation ikke skal blive udslettet af ovenstående “usual suspects”, har en smart texaner –  Troy Nehls – transskriberet hele indholdet og udlagt det i offentligt tilgængelige registre. 

Du kan se transskriptionen af hele samtalen i pdf format HER.

 

Del artiklen her: