GRAND JURY DAG 5

Veritas
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Grand Jury fortsætter sit arbejde og har nu fået afviklet Dag 5 d. 21. februar. 

For de læsere, som endnu ikke måtte kende fænomenet, læs her Grand Jury, 

Livestream links & more: https://grand-jury.net – hvor der er mulighed for at se alle de afviklede sessioner. 

Her linket til Grand Jury Dag 5   

***

Patrick Wood
Et par stikord til Patrick Woods bidrag (det meste tilsendt af en mig ubekendt kilde, jeg derfor ikke kan kreditere – og her redigeret):  

GRAND JURY DAG 5 – Økonomisk og finansiel ødelæggelse – Teknokrati er et økonomisk system, der erstatter kapitalismen, og er repræsenteret af FN’s program for bæredygtig udvikling samt WEF’s Great Reset, Build Back Better og Fourth Industrial Revolution – med Patrick Wood. 

Patrick Wood fra Technocracy.news, Patrick Wood er en førende, kritisk ekspert i bæredygtig udvikling, grøn økonomi, Agenda 21, 2030-dagsordenen og historisk teknokrati.
Han er forfatter til den meget anbefalelsesværdige bog ”Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation” (2015) og medforfatter til ”Trilaterals Over Washington, Volumes I and II” (1978-1980). 

Han fortæller bl.a. om teknokratiets og globaliseringens historie fra 1970’erne med Zbigniew Brzezinski og David Rockefeller, der oprettede den Trilaterale Komité for at skabe en “ny international økonomisk orden”. Året efter overførte FN denne doktrin til andre lande.

I slutningen af 80’erne offentliggjorde Den Trilaterale Kommission det første dokument om “bæredygtig udvikling”. Tre år efter vedtager FN bæredygtig udvikling i Agenda 21 og siden i 2015 med 2030-dagsordenen: Mål for bæredygtig udvikling.

Dagsordenen for bæredygtig udvikling planlægger at ødelægge kapitalismen. Der vil ikke være nogen privat ejendom, ressourcer vil blive holdt i global fælles tillid, ingen privatlivets fred vil være tilladt. 

Derefter fokuserer han på WEF Great Reset – at lægge ud fra nul, og Build Back Better – tidligere bygninger ødelagt, og The Fourth Industrial Revolution – transhumanisme.

’Technocracy’ er et økonomisk system, der erstatter kapitalisme og fri virksomhed og er repræsenteret af FN’s program for bæredygtig udvikling og “grøn økonomi”. Alle produktions- og forbrugsmidler skal kontrolleres af en elitegruppe af videnskabsfolk og ingeniører, teknokrater, til gavn for menneskeheden.

Det virker som en meget velorkestreret begivenhed i menneskehedens historie. Der har været en snæver gruppe gennem historien, der har forsøgt at erobre og dominere andre mennesker, og det har vi at gøre med i dag, dette pandemiske scenarie er “over the top”. 

***

2 videoer
Advokat Fuellmich viser to videoer:  1. Den ene fra Project Veritas – FDA executive revelations (41:14), 2. Den anden om kroppes internet (77:10).  

Del artiklen her: