2000 PÆDOFILE VOLDTÆGTSMÆND SKAL KEMISK KASTRERES

Del artiklen her:

Mens europæiske lande ofte giver korte straffe eller helt underlader at efterforske, sætter Kasakhstan nye standarder for straf til pædofile voldtægtsforbrydere.

Den tidligere sovjetrepublik Kasakhstan vil kemisk kastrere 2000 dømte pædofile voldtægtsforbrydere. Det sker gennem indsprøjtning af kemikalier.

“En turkmenisk sexforbryder vil blive den første, der får en indsprøjtning. Det sker under opsyn af Kasakhstans sundhedsmyndigheder,” skrive Newsweek. Manden er dømt skyldig i et overgreb på et barn i 2016.

Voldtægter af børn er steget kraftigt i forbindelse med ankomsten af muslimske indvandrere til Europa. Særligt England har været hårdt ramt, hvor en ekspert vurderer, at op mod en million børn og unge kan være ofre for voldtægtsmænd, der primært består af pakistanere.

I Danmark har Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen været fortaler for kemisk kastraktion af pædofile sexforbrydere.

“Vi vil også gerne diskutere medicinsk kastration af pædofile, så man sikrer, at man ikke gentager de her ting,” sagde han ifølge Berlingske i 2016. Danmark har endnu ikke indført kemisk kastraktion af sexforbrydere.

Læs også:

SEKS MUSLIMER DØMT FOR AT VOLDTAGE TO PIGER

KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

VOLDTÆGTER STEGET MED 252 PROCENT SIDEN VALGET

BEVÆBNET DRENG VOLDTOG MAND

BANAN-STATEN SVERIGE: UHYGGELIGT LET AT BEGÅ MORD UDEN AT BLIVE FANGET

SARA FRA SYRIEN: “KVINDEN I ISLAM ER EN SEXSLAVE”

Del artiklen her: