SARA FRA SYRIEN: “KVINDEN I ISLAM ER EN SEXSLAVE”

Del artiklen her:

Ganske få muslimske kvinder tør udtale sig om forholdene for piger og kvinder indenfor islam. Sara er en af dem der gør.

“Jag var gift med en muslimsk mand og levede i et helvede, i en muslimsk kultur.” Såden starter Sara fra Syrien sit interview med det svenske magasin Samtiden. Sara er nu skilt fra sin syriske mand, som hun holder sig skjult fra i Sverige. Saras historie vækker mindelser om en anden Sara, nemlig Sara Omar, der er bosat i Danmark og forfatter til bogen Dødevaskeren. Der gik ikke mange dage fra udgivelsen af bogen til at Sara Omar havde fået tildelt politibeskyttelse døgnet rundt. Står det til muslimske mænd, skal deres kvinders oftest forfærdelige forhold forblive en hemmelighed.

“Kvinden i islam er en sexslave,” fortsætter den svensk-boende Sara. “Fortæller du dine forældre om dine lidelser, siger de bare, at ‘det er din mand, du skal adlyde ham’. Sådan ender det med, at man skal acceptere al slags vold,” fortæller Sara, der er flygtning fra Syrien, men som nu også i Sverige må flygte – denne gang fra sin eks-mand.

“Bliver du gravid, kan du ikke få abort, med mindre manden giver dig lov. Hvis du bliver voldtaget, kan du blive tvunget til at gifte dig med voldtægtsmanden. Tænk dig! At leve hele livet med den mand, som voldtog dig! Alle kvinder vil have frihed,” fortæller Sara.

Sara har sine egne ideer til, hvordan Sverige skal reagere overfor islam, som hun nu selv har forladt:

“I svenskere er som forsigtige jomfruer. I skal være mere hårde,” mener hun. “Mændene er farlige, man lader dem holde sammen. Lad dem ikke mødes i moskeerne. Luk moskeerne og forbyd religiøse skoler. Deres mål er islamisering,” mener hun.

“Der er for mange sociale ydelser, og staten hjælper alt for meget,” mener Sara. “Hvorfor giver I penge til en somalisk familie med ti børn? De kan arbejde! De får lejligheder i det centrale Stockholm. De forstår ikke det demokratiske system. Lad dem arbejde i stedet, om så I skal tvinge dem.”

Sara fortæller også, at mange flygtninge slet ikke planlægger at vende hjem igen, når krigen er ovre: “Mange beslutter sig allerede i Syrien for, at de vil komme og bo i Sverige hele livet. Dette – og så islamiseringen – er vi nødt til at beskytte vores samfund imod.”

“Man tillader hijab på små piger ned til seks år, selvom vi alle kender problemerne med islam,” mener hun og advarer om, at tilrejsende muslimer ønsker at sprede islam.

Læs også:

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

EKSTREMT POSITIVT SYN PÅ VOLD MOD KVINDER BLANDT MIGRANT-KULTURER

OVER HALVDELEN AF MIGRANT-MÆND TROR, AT KVINDER KAN LIDE SEX-KRÆNKELSER

Del artiklen her: