POLITIET INDFØRER GRÆNSEKONTROL PÅ BORNHOLM, “BESKYTTER KULTURELITENS FADØLSTELTE”

(Foto: En dansk politibetjent har klædt sig ud under folkemødet på Bornholm)
Del artiklen her:

(Foto: Alternative betjente under Folkemødet 2016; Uriasposten)

Politikere og venstredrejede journalister og kulturpersonligheder skal til Folkemødet på Bornholm, hvilket får politiet til at indføre midlertidigt indrejsekontrol på øen.

Via Uriasposten.net

“Folkemødet på Bornholm er blevet en bekvem udgave af Roskilde festivalen for mediebranchen, og måske er det derfor MSM ikke problematiserer den netop indførte ‘indrejsekontrol’, der giver politiet mulighed for at tjekke mistænkelige indrejsende. Grænsekontrol er åbenbart et helt ukontroversielt tiltag, hvis blot den beskytter kulturelitens fadølstelte.

Jeg tager afsted igen i år, og forventer at nyde kolde fadøl i fjendens lejr, nu hvor politiet sikrer, at ingen kommer til øen for at voldtage Islam.”

Sådan skriver Kim Møller på sin prisvindende blog Uriasposten.net i en kommentar om, at politiet indfører indrejsekontrol til Bornholm:

“Mandag morgen har Bornholms Politi indført indrejsekontrol som et led i sikkerhedsforanstaltningerne i forbindelse med Folkemødet.

– Uanset om man kommer med fly, færge eller skib vil man blive mødt af politiet. Det gælder også hvis man kommer i en lystbåd til en af de små havne, siger vagtchef Peter Johansen fra Bornholms Politi. …

– Men hvis man på en eller anden måde opfører sig mistænkeligt, må man være forberedt på at skulle fortælle politiet, hvem man er, fortsætter han. …

Folkemødet afholdes i Allinge fra 15. til 18. juni, og indrejsekontrollen vil vare, indtil Folkemødet er overstået.”

Del artiklen her: