SKOLEELEVER: “HVIS VI KOMMER TIL AT DOMINERE, FÅR I ALLE HUGGET HOVEDET AF”

Del artiklen her:

En lærer fortæller om sine oplevelser med at undervise indvandrere.

En tidligere topchef i det hollandske firma Shell har de seneste 15 år undervist indvandrere i den hollandske ghetto De Schilderswijk i byen Haag. Den nu 78-årige Dominic Boot har fortalt om sine oplevelser gennem årene til avisen Telegraaf.

Dominic Boot var førhen ganske optimistisk, når det gjaldt integration, og har med sin frivillige gerning som lærer forsøgt at bidrage til en positiv udvikling. Han er ikke længere optimistisk. Han fortæller, hvordan området igennem årene er blevet stadig mere islamiseret. Ifølge den hollandske idealist ses det især ved fremkomsten af stadig flere tørklædeklædte kvinder i området.

Han er bekymret for indvandrernes fjendtlige indstilling overfor hollandsk kultur. “Vi ønsker et land, hvor vi kan synge Wilhelmus (den hollandske nationalsang) side om side. Hvor vi ved, hvem vores nationale helte er. Men i stedet fordømmer folk i dag ofte disse ting,” siger han med henvisning til indvandrerne i området.

Dominic Boot fortæller anekdoter om de mange elever, han igennem årene har haft. Om hvordan indvandrere, der har boet i årtier i Holland stadig ikke kunne sproget. Og om den islamiske fanatisme blandt de nye generationer. “Hvis vi kommer til at dominere her, får I alle hugget hovedet af,” fortalte et par muslimske skoledrenge ham en gang.

Dominic Boot underviser ikke længere i De Schilderswijk. Det skyldes, at kvinderne i området ikke ønsker en mandlig lærer i deres hjem. Derfor underviser han nu kun i sit eget hjem, hvor indvandrere så kommer til ham.

Læs også:

HAR DANMARK STØTTET ISLAMISK STAT?

PÅ ANKLAGEBÆNKEN: KALDTE ERDOGAN FOR GEDEKN*PPER

ORBAN: SAMTLIGE AFRIKANERE SKAL TILBAGE

SE DEN: GEERT WILDERS FÅR LOV AT BRUGE KONTROVERSIEL VALG-VIDEO

DANSK PRÆST: DET MEDIE-POLITISKE KOMPLEKS LEVER I EN FALSK VIRKELIGHED

Del artiklen her: