VIDEOEN SOM DANSKE MEDIER HOLDER SKJULT: SE TRUMPS GENIALE SVAR PÅ KRITIK AF BENÅDET SHERIF

Del artiklen her:

USAs præsident Donald J. Trump er blevet kritiseret for at have benådet “Amerikas hårdeste sherif”. Se en oplagt og velinformeret Trump give et lammende svar, de danske medier har holdt skjult i deres dækning af sagen.

Sherif Joe Arpaio er blevet kaldt “USAs hårdeste sherif” grundet hans hårde kurs overfor illegal indvandring og kriminelle udlændinge. I juli 2017 blev Joe Arpaio dømt, som følge af en stærkt kritiseret afgørelse, for embedsmisbrug, fordi han bad sine betjente om at være særligt opmærksomme på etniske grupper kendt for at være særligt kriminelle. Den slags gik ikke i Obamas politisk korrekte USA, hvor alene det at ønske “god Jul” ansås for at være uhøfligt, fordi ikke alle holder Jul.

Læs også: HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

I Trumps USA ønsker man god Jul og politichefer, der dømmes for at forholde sig realistisk til, hvilke etniske grupper, der er særligt kriminelle, benådes. Hør præsidentens geniale, men i Danmark indtil nu af danske medier fortiede, svar på kritikken:

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

Joe Arpaio var sherif i Arizona, der grænser op til Mexico, hvorfra især grænsestater modtager mange kriminelle latinoer. Se folks reaktion, da Trump under et politisk møde spørger dem, om de kan lide den barske sherif og hentyder til, at han vil benåde ham. I talen hører man også folk juble, da Trump fortæller, at en regerings vigtigste opgave er at sikre befolkningens sikkerhed gennem grænsekontrol og at overholde landets udlændingepolitik til punkt og prikke:

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: STORT FLERTAL AF EUROPÆERNE ØNSKER NATIONAL KONTROL MED GRÆNSERNE

Del artiklen her: