TRUMP-ØKONOMI: USAs AKTIEMARKEDER SLÅR VILDE REKORDER

Del artiklen her:

Danske medier fortier systematisk præsident Donald J. Trumps økonomiske succes. Læs præsidentens enkle opskrift på succes.

Siden den konservative Donald J. Trump vandt valget 8. november 2016, er aktiekurverner i USA kun gået én vej: Opad. Det toneangivende Dow Jones indeks er steget fra omkring 18.000 point til 22.000 point, en vild stigning på 22 procent på under et år:

Samme vej er det gået med det toneangivende Standard & Poor indeks:

Danske statsstøttede medier er som bekendt for travle med at følge deres venstreorienterede linje overfor Trump til at gøre danske vælgere opmærksomme på Trumps økonomiske politiks succes. Trumps opskrift er enkel: Aflys handelsaftaler, der lader andre lande sælge billige varer i USA, nedsæt selskabsskatten og gør det enklere at drive virksomheder. Når amerikanerne ikke længere kan købe billige varer fra Polen og Kina, flytter arbejdspladserne og forbrugerne hjem. Det øger antallet af skattedollars i statskassen. Og når det er billigere og lettere at drive virksomhed i USA, tiltrækker det yderligere arbejdspladser, hvilket især de lavere klasser og mere udsatte etniske grupper i landet nyder godt af. Arbejdsløsheden i USA er efter Trumps indsættelse nu nede på 4,3 procent, hvilket således er det laveste siden 2001.

Del artiklen her: