VI HAR SVIGTET VORES FORFÆDRE OG VORES EFTERKOMMERE

HolgerDanske
Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

   

Historien om det moderne Danmark er en uhørt succeshistorie.

Med ganske få udsving, så er det en historie om lutter fremgang. Vores forfædre har ved slid og afsavn, med blod, sved og tårer og med moralsk sans for ansvar igennem generation efter generation formået at aflevere et bedre Danmark til deres efterkommere. Et rigere, friere og mere lige Danmark.

Sådan er det ikke længere.

Efterkrigstidens kulturradikalisme, affødte et ungdomsoprør, som forårsagede et kulturelt selvhad og en foragt for historien, der kom til at præge både vores dannelse og vores uddannelsesinstitutioner. Og konsekvenserne ser vi lige nu.

For alt tyder desværre på, at vores generation for første gang i umindelige tider efterlader et Danmark til vores efterkommere, der både kulturelt og økonomisk vil være langt ringere end det Danmark, vi overtog fra vores umiddelbare forgængere.

Forklaringen på dette kolossale svigt er enkel: Vi tillod vores politikere at indlade sig på et katastrofalt multikulturelt projekt, som i sidste ende uundgåeligt vil medføre, at den danske nationalstat vil blive afløst af noget, der ikke længere er dansk.

Vi har derfor alle en andel i denne katastrofe. Vi har selv valgt de historieløse politikere, der lod os danskere knæle ved relativismens alter.

Vi kunne eller ville ikke indse, at nationalstaten og den danske kultur ikke er opstået ved en tilfældighed. Vi kunne eller ville ikke stå op for vores egen kulturarv, og kunne eller ville ikke indse, at ikke alle kulturer er lige gode.

For det begrædelige faktum er, at multikulturalismen har betydet, at de judæo-kristne værdier og den decentrale liberale økonomi, der var årsagen til tidligere tiders fremgang, er blevet afløst af … ingenting.

Vi er uden fundament. Alt er lige godt, og derfor ligegyldigt. Konsekvenserne af denne mangel på forståelse for vores udgangspunkt er forfærdelige. Bedst eksemplificeret ved den vanvittige indvandring af økonomiske migranter fra muslimske lande, der for et skræmmende flertals vegne ikke vil Danmark og danskerne.

Danmark er fortabt, hvis ikke vi øjeblikkeligt får sat en stopper for det multikulturelle projekt. Vi har en forpligtelse. Over for vores forfædre og over for vores efterkommere. Så enkelt er det.

Vores børn og børnebørn, vores efterkommere i de næste mange generationer vil med rette kunne pege fingre ad os og udbryde: ”Hvordan kunne I lade dette ske…?”

 

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.