VI HAR SVIGTET VORES FORFÆDRE OG VORES EFTERKOMMERE

HolgerDanske
Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

   

Historien om det moderne Danmark er en uhørt succeshistorie.

Med ganske få udsving, så er det en historie om lutter fremgang. Vores forfædre har ved slid og afsavn, med blod, sved og tårer og med moralsk sans for ansvar igennem generation efter generation formået at aflevere et bedre Danmark til deres efterkommere. Et rigere, friere og mere lige Danmark.

Sådan er det ikke længere.

Efterkrigstidens kulturradikalisme, affødte et ungdomsoprør, som forårsagede et kulturelt selvhad og en foragt for historien, der kom til at præge både vores dannelse og vores uddannelsesinstitutioner. Og konsekvenserne ser vi lige nu.

For alt tyder desværre på, at vores generation for første gang i umindelige tider efterlader et Danmark til vores efterkommere, der både kulturelt og økonomisk vil være langt ringere end det Danmark, vi overtog fra vores umiddelbare forgængere.

Forklaringen på dette kolossale svigt er enkel: Vi tillod vores politikere at indlade sig på et katastrofalt multikulturelt projekt, som i sidste ende uundgåeligt vil medføre, at den danske nationalstat vil blive afløst af noget, der ikke længere er dansk.

Vi har derfor alle en andel i denne katastrofe. Vi har selv valgt de historieløse politikere, der lod os danskere knæle ved relativismens alter.

Vi kunne eller ville ikke indse, at nationalstaten og den danske kultur ikke er opstået ved en tilfældighed. Vi kunne eller ville ikke stå op for vores egen kulturarv, og kunne eller ville ikke indse, at ikke alle kulturer er lige gode.

For det begrædelige faktum er, at multikulturalismen har betydet, at de judæo-kristne værdier og den decentrale liberale økonomi, der var årsagen til tidligere tiders fremgang, er blevet afløst af … ingenting.

Vi er uden fundament. Alt er lige godt, og derfor ligegyldigt. Konsekvenserne af denne mangel på forståelse for vores udgangspunkt er forfærdelige. Bedst eksemplificeret ved den vanvittige indvandring af økonomiske migranter fra muslimske lande, der for et skræmmende flertals vegne ikke vil Danmark og danskerne.

Danmark er fortabt, hvis ikke vi øjeblikkeligt får sat en stopper for det multikulturelle projekt. Vi har en forpligtelse. Over for vores forfædre og over for vores efterkommere. Så enkelt er det.

Vores børn og børnebørn, vores efterkommere i de næste mange generationer vil med rette kunne pege fingre ad os og udbryde: ”Hvordan kunne I lade dette ske…?”

 

Del artiklen her:

5 Comments

  1. Vi har alle en andel i katastrofen,jo såmænd,men har vi ik oft gjort politiker/vores regering opmærksom på at nu er det nok.Danmark er i forandring og det kulturelle fundament ændres,til et Danmark vi ik kender mere.

  2. På min 70- års dag sidst i denne måned skal 18 herrer (herrefrokost) høre denne bredside i min velkomsttale: Det har været en lang rejse..1. halvdel koldkrig.. freden holdt.. velstanden steg..Sang morgensang og bad fadervor.. Friheden tog vi efterhånden for givet.. gratis.. ordet fædreland vrængede man ad.. Grænserne for personlig udfoldelse løbet overende.. 2. halvdel trusler mod ytringsfriheden.. Salman Rushdie 1989.. Alarmberedskab siden..Min generation forvaltet Danmark naivt og forræderisk.. Tung arv at give videre.. Formøblet RETNING ORDEN MENING.. Moralske kompas.. Famlet fremad i eksperimenter.. Udlevet og livstræt hedningeverden.. Et forgjort folk af utopiske humanister.. Hærget af en Farisæisk åndsretning kaldet politisk korrekthed.. Sandheden ilde hørt hos færisæerne og Danmarks mange halalinstitutioner.. Løgnens ånd hærger.. Fremmed kultur prises.. Dæmonisering af vort eget og Vesten: Kristendom/Fædreland/Vores historie /Nationalfølelse/Forsvarsvilje og Hjemmeværnet/Dæmonisering af USA og Israel/Vesten skyld i verdens problemer..Skyld skyld skyld/Verdens syndebuk.. Vi er verdens nye jøder Hvide Hetero Kristne Mænd.. frændeløs i verden.. Vi skal stolte bære dæmoniseringen og al verdens skyld.. tænk at betyde så meget!
    Vi’el løwt wor kop så glådle op..Vi skal synge I Danmark er jeg født – vores RIGTIGE nationalsang.

  3. I all the time used to study post in news papers but now as I am
    a user of internet therefore from now I am using net for articles, thanks to web.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.