UNDTAGELSESTILSTAND: INGEN FORÆLDREMØDER EFTER KL. 18 PÅ NØRREBRO-SKOLE

(Foto: Frank Jensen (S) har som Københavns overborgmester været med til at godkende en række islamistiske moskeer og friskoler)
Del artiklen her:

Skole på Nørrebro tager konsekvensen af de mange bandeskyderier.

Rådmandsgade skole på Nørrebro tager nu konsekvensen af de mange skyderier i området. Dette betyder, at skolen ikke længere afholder aktiviteter såsom forældremøder efter kl. 18. Dermed kan forældre og børn nå hjem i sikkerhed, inden mørket falder på. Det fortæller Ekstrabladet“Hvor længe reglen om ikke at bede forældre om at være på skolen til efter kl. 18 vil vare, afhænger af sikkerheds-situationen i kvarteret,” skriver avisen.

“Som situationen er i øjeblikket, har vi besluttet, at vi ikke holder forældremøder og -arrangementer til sent. Det kommende stykke tid vil møder og arrangementer slutte senest kl. 18, og derfor starter de lidt tidligere end normalt – vi håber på jeres forståelse og opbakning,” skriver skolens ledelse bl.a.

Tiltaget har fået mange kommentarer på både Ekstrabladets egen hjemmeside og på de sociale medier. Mange skribenter mener, at der de fakto nu er tale om “undtagelsestilstand” i området. Banditter hærger gaden, imens lovlydige borgere er henvist til at låse sig inde i deres egne hjem. Kritikken rammer også regeringen, hvis ghettopakke og bandepakker gøres til grin.

(Foto: Besked fra Rådmandsgade skoles ledelse til elevernes forældre)

“Pape, se dog at få det her til ophør en gang for alle istedet for de lappeløsninger, som forbryderne jo griner af,” lyder en kommentar.

Ved den forrige bandekrig var det hverken den massive tilstedeværelse af politi eller politikernes barske retorik, som førte til våbenhvile. Det var derimod lokale imamer, der sørgede for den succesfulde mægling. NewSpeek afslørede efterfølgende, at imamerne tilhører en forening, der går ind for islamisk lovgivning, såkaldt sharia – herunder korsfæstelser og hovedafhugninger.

Københavns overborgmester Frank Jensen (S) har det overordnede politiske ansvar for udviklingen. Meget tyder på, at hans strategi med flere pædagoger og moskeer ikke virker.

Læs også:

ER BANDERNE I VIRKELIGHEDEN ISLAMISKE MILITSER?

KORSFÆSTELSER OG HOVEDAFHUGNING: DE EKSTREME ISLAMISTER BAG BANDERNES VÅBENHVILE

VÅBENHVILEN AFSLØRER, HVEM DER HAR BUKSERNE PÅ I KØBENHAVN – OG DET ER IKKE POLITIET ELLER BORGMESTEREN

“BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

TERROR ELLER DRENGESTREGER? 20 OVERLAGTE ANGREB PÅ BRANDFOLK NYTÅRSNAT

Del artiklen her: