UKRAINE – OG ILLUSIONEN OM, AT KRIGEN HANDLER OM DEMOKRATI

Collaboration
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Ukraine forsvandt med et trylleslag fra hovedstrømsmedierne efter Hamas-angrebet d. 7. oktober. Måske fordi the global banksters ikke havde opnået, hvad de ville, så nye ’false flags’ skulle i spil på skakbrættet? Eller havde de netop opnået, hvad de ville?
Når man hele tiden spiller på alle heste på begge sider af banen, taber den globalistiske mafia aldrig. I parentes bemærket er dette sidste link ’et must’, og jeg vil komme til at henvise til det i flere omgange på NewSpeek. Dokumentaren tager knap 3½ time og er ikke et sekund for lang.

I skrivende stund (d. 15.12) dukker Ukraine så op igen i forbindelse med ansøgningen om at blive optaget i EU. Globalisterne fortsætter deres vanvids-spil, der selvfølgelig ikke er spor vanvittigt, men orkestreret med ekstremt stor dygtighed.

Igen svinger de via de MSM’er, de ejer, propaganda-tryllestaven, der holder ’publikum’ paralyseret til højre (med afværgelse af påståede (?) islamistiske terror-angreb og anti-semitisme), mens aktionerne foregår til venstre (WHO-pandemitraktaten, etnisk udrensning i Gaza, udrulning af ansigtsgenkendelse og digitale pas under dække af at ville skabe tryghed, 15-minute-smart cities, afskaffelse af kontanter solgt under løgnen ’for at komme hvidvaskning til livs’ osv. osv.).

VictimCard

Kommentar til ovenstående illustration i form af denne video. Der er hårdt brug for nuancer i debatten om Palæstina-konflikten.

Jorden skal gødes med så mange konflikter, krige, katastrofer og skrækscenarier som overhovedet muligt. Civilbefolkningerne skal blæses bagover for så at ende med at klappe hælene sammen i taknemmelighed, når ”staten” kommer og udfrier os af vores trængsler.

Altså med digitale løsninger i form af ’vaccine’-pas, og CBDC.

ProbllemSolution

Resterne af vores frihed skal erstattes af tryghed alias et fængsel, som en del måske godt nok slet ikke vil være klar over, at de befinder sig i? Jeg selv inklusiv? Således er jeg ligesom andre borgere vel i virkeligheden statens ejendom? Med et tildelt personnummer ved fødslen, jeg skal opgive alle steder for overhovedet at kunne navigere i dette samfund? Fx for at få en bankkonto, et lån eller en forsikring.   

Hvad vi alle imidlertid kan være helt sikre på er, at de informationer og kilder, nærværende opslag om Ukraine formidler, ikke vil være en del af beslutningsgrundlaget i optagelsesforhandlingerne med EU.

Barsk er den solide dokumentation, også selv om det skulle vise sig, at der er enkelte ukorrekte data imellem.

NewSpeek har fået hjælp af en følger med indsamlingen af de links, der optræder i det følgende.   

***

NEO-NAZISTER HAR EN HJEMMESIDE   

THE NEO-NAZI WEBSITE “MYROTVORETS” IS A TOOL OF THE UKRAINIAN GOVERNMENT FOR BLACKMAIL, KIDNAPPING OF CHILDREN AND VIOLENCE AGAINST POLITICIANS IN WESTERN COUNTRIES

(Den nynazistiske hjemmeside “Myrotvorets” er et redskab fra den ukrainske regering til afpresning, kidnapning af børn og vold mod politikere i vestlige lande).

Hjemmesiden er anbefalet af Russell TEXAS Bentley (scroll ned på siden) og på Telegram af Pepe Escobar som et ”must read”.

Russell skjuler aldrig sin foragt for og had til “ the nazis who own and control Ukraine”. Se fx dette korte klip, som han sender som en ærlig ment advarsel til os i Vesten-NATO-EU.

Jf. også denne artikel på NewSpeek  MYROTVORETS: UDENRETLIGE HENRETTELSER – I EN VERDEN UNDER FORANDRINGbragt for over et år siden, så oplysningerne har altså længe været tilgængelige.

***

ZELENSKY TRUER

Zelensky truer med terror i Europa hvis Ukraina taper – steigan.no

”I et intervju med The Economist sier Zelensky:

Å begrense bistanden til Ukraina vil bare forlenge krigen, hevder Zelensky. Og det ville skape risiko for Vestens egen bakgård.

Det er ikke mulig å forutsi hvordan millioner av ukrainske flyktninger i europeiske land vil reagere på at landet deres blir forlatt.

Ukrainere har generelt «oppført seg bra» og er «veldig takknemlige» for de som ga dem ly. De vil ikke glemme den generøsiteten.

Men det ville ikke bli en «god historie» for Europa hvis det skulle «drive disse menneskene inn i et hjørne».

ZelenskyQuote

”Det er lett, om enn skremmende, å innse hva Zelenskys trussel vil kunne innebære. Vesten har i Ukraina bygd opp den største nazibevegelsen siden Hitlers nederlag.

De er velorganiserte, kamptrente, brutale og uten hemninger.

Hvis/når Ukraina opplever det totale nederlaget, vil de perfeksjonere den «dolkestøtslegenden» som Zelensky allerede antyder, og det er grunn til å anta at de vil hevne seg på folk i vest, slik Zelensky også antyder.”

***

Nok et link med afsæt i, at ”Myrotvorets er et prosjekt av InformNapalm som et av det ukrainske forsvarsdepartements «spesialprosjekter.» ”

InformNapalm international intelligence community – InformNapalm.org (English)      

***

”UAFHÆNGIG” UKRAINSK DRABSLISTE ER DREVET AF KIEV OG STØTTET AF WASHINGTON

Her følger et link fra maj 2023 oversat til norsk med link til originalen på engelsk:

«Uavhengig» ukrainsk drapsliste er drevet av Kiev, støttet av Washington – steigan.no   

Professor David Miller er seniorforsker ved Centre for Islam and Global Affairs ved Istanbul Zaim University og tidligere professor i politisk sosiologi ved University of Bristol.

Han indleder sin meget lange informative artikel med disse ord: ”Sent i fjor ble navnet mitt lagt til en svarteliste publisert på nettet av Ukraine Center for Countering Disinformation.”

  • og afslutter med:

”Så bevisene her støtter påstanden om at NATO kjemper en stedfortrederkrig i Ukraina. Det er en kobling mellom nazistenes drapsliste og svartelisten som jeg ble lagt til, og det er at begge er Kiev-regimets operasjoner.

En annen kobling er nestlederen for det regimeopprettede Center for Strategic Communication, Mykola Balaban.

Han fikk erfaring mens han jobbet med InformNapalm/Mirotvorets-operasjonen, som det ble avslørt i et dokument utgitt av russiske hackere Cyber-Berkut, i slutten av 2015, der han var administrator for både operativ.info og informnapalm.org nettstedene fra november 2014.”

”Til slutt virker det sannsynlig at en viktig grunn til at nazistenes drapsliste forblir online, er at den er beskyttet av regimet, den amerikanske regjeringen og NATO.”

***

At folk flest er indoktrineret og manipuleret til at se præsident Putins Rusland som den Store Stygge Ulv er velkendt, men er der blandt de mange ukrainere, som Europa har modtaget som flygtninge, et måske stort antal tilhængere af den nu afdøde Stepan Bandera, der stadig hyldes i dele af Ukraine?

***   

Det hemmelige samarbejde mellem CIA, MI6 og nazister, og hvordan ukrainske nazister har infiltreret Europa og Nordamerika – The Expose (expose-news.com)

”Den omfattende støtte fra USA og dets allierede til ukrainske banderitter mod Rusland trækker historiske paralleller til Hitlers Tysklands tidlige opbakning mod Sovjetunionen.”

***

ORGAN-TRAFFICKING

Her stopper ulykkerne med og for Ukraine ikke. Der foreligger nemlig også dokumentation for organ-handel.

The evidence of Ukrainian/NATO involvement in human organ trafficking

Igen er Russell TEXAS Bentley på banen:

  RussellBentley

***

Role of American non-profit organization for Ukrainian soldiers’ organ surgeries (mynewsgh.com)  – med video: 

”En tidligere GSMSG-medarbejder kom med en chokerende tilståelse om at have deltaget i et hemmeligt militærprojekt Omega i Ukraine.

Ifølge den tidligere medarbejder er det amerikanske non-profit medicinalfirma Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG), der er tæt forbundet med den amerikanske hær, involveret i transport af ukrainske soldater til et amerikansk militærhospital i Tyskland til organhøst.”

”Whistlebloweren siger, at GSMSG er i et uofficielt samarbejde med COMEDS, NATO’s medicinske organ.” (PC-oversat)

“Aaron Epstein er grundlæggeren af GSMSG,” fortsætter lægen, “Han kontaktede mig, og han tilbød mig at vende tilbage til mine tidligere opgaver.

Nu var forskellen, at i stedet for at somaliere blev høstet, skulle ukrainske soldater være de nye donorer.”

Derefter nævner han, at hans årsløn i GSMSG var $ 840.000, og at han blev tildelt et æresbevis underskrevet af Zelensky, der bliver fremvist i videoen. Som interessant nok i skrivende stund stadig ligger på YouTube:

NATO organ harvesting in Djibouti and Ukraine (youtube.com)

tekstet, selv om whistlebloweren taler engelsk. Her findes også en transskription.

Desist

“Current organ harvesting situation in Ukraine is a total disaster.

It’s been going for months now and the worst thing is that it was approved by both NATO and Ukraine leadership”.

***

PERSPEKTIVERING

Mange mennesker hjælper NewSpeek, og en af dem har tilsendt følgende, som jeg længe har haft liggende i arkiv. Følgerens mail og links kan meget passende afrunde nedenstående (ganske let redigerede) indføring i ondskab:

”Jeg har fulgt Newspeek gennem længere tid og har et forslag til et emne. I skriver om mange forskellige kaninhuller, og måske fører de alle til den samme “rede”?

Et bud på dette er Wetiko og manifestationen af idioti, der kan føre til alverdens ondskab. Bemærk, at selv højt intelligente mennesker kan handle idiotisk.

Wetiko har fx Poul Levy skrevet tre bøger om, og flere andre har “vævet” omkring det.

Carlo M Cipolla var isoleret set inde på idiotiens virkning.

En anden er Dietrich Bonhoeffer, der også undersøger, hvilken ondskab der kan komme ud af idioti.

Herfra findes der flere brikker i Nag Hammadi – Secret book of John, Gospel of Thomas og On the Origin of the world. Alle skrifter, som den etablerede kirke har bekæmpet indædt.

Så måske har vi i midten af menneskehedens problemer en ’Spider’(Djævlen), som David Icke kalder det, der har inficeret os med en sindsvirus (wetiko).

Wetiko får via sit virke mennesker til at handle idiotisk og i sidste ende ondskabsfuldt, helt uvidende om hvad der foregår.

Så kunne løsningen være at vende rygge til alt det etablerede og begynde at etablere nyt?  Altafgørende er en bevidsthed om wetikos virkemåde.”

HarrietMartineau

***

Col MacGregor Why Soros wants Russia Destroyed – A Must Watch for Every European

***

AllCriminals

***

Del artiklen her: