UDSOLGT SKUESPIL: JESUS VOLDTAGER MUSLIMSK KVINDE

Del artiklen her:

Et skuespil, hvor rollerne er byttet om, spiller for fulde huse.

Vesteuropæiske kvinder plages i disse år af en enorm og stadigt voksende bølge af voldtægter, der skylder ind over deres lande i kølvandet på den muslimske migration. Antallet af anmeldte voldtægter i Danmark er tredoblet, siden Lars Løkke Rasmussen (V) blev genvalgt som statsminister og i samarbejde med Tysklands kansler Angela Merkel åbnede Europas og Danmarks grænser for Afrika og Mellemøsten.

I Østeuropa er man efter årtier under sovjetisk styre grundigt vaccineret imod central, udemokratiske “kommissioner” og takker stædigt nej til islamisk indvandring trods trusler om fratagelse af EU-støtte i milliardklassen.

I Tjekkiet opføres nu et skuespil, hvor de sædvanlige roller er byttet om. Istedet for den sædvanlige situation, hvor vesteuropæiske kvinder voldtages ved offentlige festlige arrangementer, er det Jesus som forgriber sig på en muslimsk kvinde.

Teaterstykket opføres til en festival, og arrangementets leder Martin Glaser udtaler ifølge Prague Monitor: “Årets emne er frihed. Og selvom Frljic’s teaterstykke er ekstremt, så er det stadigt legitimt.”

Stykket opføres d. 26. maj og er udsolgt. Det vides endnu ikke, om stykket kommer til Danmark.

Læs også:

TJEKKIET HIVER EU I RETTEN: FOLK SKAL HAVE LOV AT KUNNE FORSVARE SIG SELV

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

EUROPÆISK PRÆSIDENT: EU-BORGERE BØR KUNNE BÆRE SKYDEVÅBEN TIL SELVFORSVAR

PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

Del artiklen her: