SKJULT KRIGSFØRELSE? RAPPORT: ISLAMISKE LANDE STØTTER RADIKALE KRÆFTER I VESTEN

Del artiklen her:

En ny foruroligende rapport konkluderer, at arabiske regimer finansierer islamisk ekstremisme i Vesten. Dansk Folkeparti taler ligefrem om, at den islamiske verden fører “krig” imod Vesten.

En ny foruroligende rapport fra den den engelske tænketank Henry Jackson Society konkluderer, at en række golflande med Saudi Arabien som største sponsor finansierer islamisk ekstremisme i Storbritanien.

Også i Danmark finansieres moskeer af islamistiske regimer i deres forsøg på at eksportere radikal islam. Det drejer sig bl.a. om den radikale Imam Ali-moske på Vibevej i København og Københavns Stormoské på Rovsingsgade, der er finansieret af henholdvis shiamuslimske Iran og sunnimuslimske Qatar. Begge lande fører aktivt krig mod demokrati rundt om i verden, bl.a. ved at støtte terrorisme.

Læs også: KØBENHAVNSK FOLKESKOLE SENDER UVIDENDE ELEVER TIL JIHAD-MOSKÉ

Gennem finansiering af moskeer, organisationer og friskoler forsøger islamistiske regimer at støtte anti-demokratiske kræfter i Vesten med det formål at bekæmpe demokrati og menneskerettigheder til fordel for islamisk lov, sharia. Jihad, hellig krig for Allahs sag, er således ikke kun fysisk kamp på liv og død. Det sker også ved at radikalisere muslimer i Vestlige lande, gennem lobbyvirksomhed og såkaldt lawfare (afledning af det engelske “warfare”, krigsførelse), hvor islamiske organisationer ansætter advokater til at gå rettens vej mod islamkritikere.

Talskvinden for Frit Iran, Jaleh Tavakoli, er harm:

Det er en joke, at myndighederne fortsat kan blive overraskede over, at islamistiske lande støtter anti-demokratiske kræfter i Vesten. Vores myndigheder er nødt til at tage de her ting meget mere alvorligt. Der har længe været håndfaste beviser, så almindelige borgere er nu begyndt at miste tilliden til myndighederne. Den udenlandske støtte til islamiske kræfter her til lands, er også med til at jihadisere herboende muslimer og muslimske miljøer.

Dansk Folkeparti har tidligere foreslået et forbud mod udenlandsk støtte af moskeer, hvilket Venstres Inger Støjberg dengang afviste med den begrundelse, at hun fandt det diskriminerende, fordi forslaget kun var rettet mod islamiske steder.

Martin Henriksen, retsordfører for Dansk Folkeparti, fortæller til NewSpeek, at man kan undgå diskrimination ved at lave en national udgave af den liste over udenlandske hadprædikanter, regeringen allerede har oprettet.

“Vi har jo allerede lavet en liste over udenlandske hadprædikanter, som har forbud mod at rejse ind i Danmark. Det vil af flere grunde give mening også at lave en religionsneutral liste over herboende prædikanter, moskeer og kirker og så videre, som prædiker imod vores demokratiske værdier. Og så kan vi forbyde alle på listen at modtage udenlandsk finansiering. Så vil der ikke være nogen diskrimination.”

Læs også: POLITIANMELDT IMAM CITEREDE BLOT MUHAMMED: ER ISLAM LOVSTRIDIG?

Dansk Folkeparti håber på bredere opbakning i Folketinget:

“Dansk Folkepart har tidligere stillet forslag om at forbyde pengestrømme til bl.a. moskebyggerier i Danmark. Der var ikke flertal. DF stod alene i Folketingssalen, men nu bakker Konservative os tilsyneladende op, og jeg må forstå det sådan, at også Socialdemokratiet er åbne overfor at tænke nyt. Det lægger et pres på ministeren, som vi håber at kunne udnytte. Det kræver dog, at de andre partier også står fast,” siger Martin Henriksen til NewSpeek.

Martin Henriksen er ikke bange for at bruge ordet “krig”, når det gælder de islamistiske landes støtte til radikale kræfters kamp her i til lands:

“Der er en ideologisk krig eller kamp mellem den muslimske verden, herunder Saudi-Arabien, og Vesten, herunder Danmark. Det mener jeg ikke, at der kan være tvivl om. Målet er at udbrede islam på bekostning af, hvad vi står for,” mener han og understreger, at såfremt det viser sig, at andre stater, f.eks. Saudi Arabien, finansierer eller støtter terror i Danmark, så skal det have mærkbare konsekvenser.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Konservative eller Socialdemokraterne.

Del artiklen her: