ALARM: FLYGTNINGE MEDBRINGER MULTIRESISTENT TUBERKULOSE

newspeek
Del artiklen her:

Det er ikke kun islamister og terrorister, som kommer til Europa skjult blandt strømmen af migranter og flygtninge.

Folkevandringen fra ikke-vestlige lande mod nord betyder forøget risiko for en række alvorlige sygdomme i Europa. Sygdomme, som ellers har været udryddet eller under kontrol, er blusset op – nogle gange med dødsfald til følge.

Statens Seruminstitut advarer om, at indvandring har ført til, at farlige sygdomme, som indtil for nylig var næsten udryddet i Danmark, nu igen blomstrer op. Det drejer sig om bl.a. difteri, tuberkulose og malaria. Det skriver MX.

Nu advarer tyske forskere om, at en særligt farlig sygdom – multiresistent tuberkulose – er kommet til Europa med strømmen af flygtninge. Det skriver Welt.

“Det er lykkedes forskere at forhindre et udbrud af multiresistent tuberkulose. Sygdommen blev fundet hos 29 flygtninge, som ankom til Tyskland fra Afrikas Horn.”

Multiresistent tuberkulose er særdeles farlig. Alene i 2015 døde 250.000 mennesker verden over af denne type tuberkulose.

Såfremt sygdommen opdages i tide og behandles under optimale omstændigheder, er der 70 procent chance for helbredelse. Det kræver dog medicinsk behandling i op til to år. Behandlingen kræver typisk meget skrap medicin, der har en række bivirkninger.

Typiske symptomer ved tuberkulose er blodigt opkast, feber og vægttab. Spreder sygdommen sig til andre organer i kroppen, kan den medføre en lang række andre symptomer også.

Læs også:

INDAVL STÆRKT UDBREDT BLANDT MUSLIMER

FORSKERE: FLERTALLET AF ASYLANSØGERE ER EKSTREMT PSYKISK SYGE, GØR DEM TIL EN AGGRESSIV “FARE FOR SAMFUNDET”

FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

Del artiklen her: