KILDE: PÅSTAND OM “RUSSISK FORBINDELSE” BLEV BRUGT SOM UNDSKYLDNING FOR AT UDSPIONERE TRUMP

(Foto: Donald J. Trump t.v. og Barack Hussein Obama t.h.)
Del artiklen her:

Historien om Trumps upassende forbindelser til Rusland lugter efterhånden mere og mere.

Der bliver nemlig mindre og mindre tvivl om, at selv om Trumps oprindelige beskyldninger om, at han personligt blev aflyttet med stor sandsynlighed er ukorrekte, så har han været genstand for lovstridig overvågning. En overvågning der blev iværksat på baggrund af rygterne om ulovlige kontakter og forhandlinger med russiske diplomater, inden Trump var indsat som præsident.

Ifølge amerikansk lovgivning er det strengt forbudt at agere som privat diplomat uden godkendelse fra Det Hvide Hus, men det er fuldstændig normalt, at en kommende regering har bløde kontakter til andre lande i den overgangsfase, der er fra et afsluttet amerikansk præsidentvalg til, at den nye præsident indsættes. Ved bløde kontakter forstås aftale af møder og høflighedsvisitter eller opkald.

Efterfølgende har både CIA, NSA og FBI da også, på basis af en “bred” overvågning af Trump, konkluderet, at at Trump ikke har haft upassende forbindelser til Rusland. Alligevel er Demokrater, europæiske venstreorienterede og medier op til i dag fortsat med at køre et Rusland-narrativ imod Trump.

Første fejl af efterretningstjenesterne var altså at køre en unødvendig overvågning (ikke aflytning) af Trump, måske på indirekte foranledning af Obama-regeringen, da den i forbindelse med en lovlig aflytning af fremmede diplomater blev klar over, at det var Trump og nogle af hans betroede medarbejdere i overgangsregeringen, de aflyttede diplomater talte om. Dette spørgsmål er endnu uafklaret.

En anden fejl var, at de transkriberede aflytninger ikke blev anonymiserede, hvilket der ellers er særdeles strenge krav om. Krav der kun kan tilsidesættes af Det Hvide Hus, ikke af efterretningstjenesterne selv.

En tredje, og åbenlys kriminel, fejl var, at stærke Trump-fjendtlige kræfter i efterretningstjenesterne lækkede en række aflytninger, herunder Trumps berygtede samtale med Australiens premierminister.

Nye oplysninger fra en kilde tæt på sagen fortæller nu, at påstanden om upassende kontakter til Rusland udelukkende var et påskud fra efterretningtjenesterne for at kunne overvåge Trump og hans medarbejdere med det formål at skade ham politisk.

Trump har flere gange gjort udfald imod efterretningstjenesterne, som han mener kører deres egen politiske agenda.

Kræfter i efterretningstjenesterne har tilsyneladende valgt at slå igen og samtidigt støtte Demokraterne.

Flere oplysninger skal ifølge Fox News fremkomme i denne uge.

Formand for USAs Efterretningskomite om skandalen:

Del artiklen her: