FLERTAL MENER, AT MEDIERNE LYVER OM TRUMP

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Et flertal af amerikanerne mener, at medierne lyver for at skabe et negativt billede af Trump.

Det viser en ny rundspørge offentliggjort af Wall Street Journal (mere her).

53 procent svarer således ja til udsagnet om, at “Nyhedsmedierne overdriver problemerne med Trump-regeringen.” 51 procent mener, at mediernes kritik af Trump er uretfærdig hård.

41 procent tror, at mediernes billede af Trump er retvisende, hvilket siger en hel del om befolkningens tillid til medierne.

Del artiklen her:

3 Comments

 1. Nu kan det jo kun komme bag på de færreste der ikke er hardcore socialister.
  At “journalisterne ” forfølger deres egne politiske agendaer, er ikke nyt.
  Tv2 “News” hvor et hav af “tænkere, politiske eksperter og tidligere spindoktorer” der er eksperter i dette og hint kan sprede deres “ekspertise” er et lære eksempel på hvor galt det står til.
  Tirsdagsanalysen, hvor to afdankede spindoktorer udveksler ligegyldigheder, “Presselogen” hvor nogle redaktører klapper hinanden på skuldrene, og hver i sær sidder og gnubber på den krystalkugle de tror de er i besiddelse af.
  To oplæsere af Ritzaus som ser betydningsfulde ud, og derefter starter båndsløjfen som kører dagen igennem.
  Tv2 ” News” er en parodi på oplysning og desværre et tegn på en sygelig tendens.

  Disse nyttesløse idioter der intet har skabt andet end mundsvejr, hvordan bliver de egentlig lønnet?

 2. Det er også derfor at vi skal prise os lykkelige for at der findes andre medier.

 3. De tal er absolut ingen overraskelse for dem, som har fulgt hele forløbet omkring Trump tæt i non-Main Stream medier (MSM), f.eks. Fox, Breitbart, Next News Network m.fl. Det kan kun undre, at der ikke er endnu flere skeptikere.
  MSM-medier som New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC etc. har hele tiden arbejdet indædt på at skade Trump, og har brugt de mest perfide og nedrige metoder. Og Hollywood folket har snart tabt enhver respekt blandt almindelige amerikanere.
  Og de store danske medier Jyllandsposten, Berlingske, DR TV og TV2 er fulgt efter disse MSM som lemminge. Jeg ser så lidt TV nyheder, Deadline o.s.v. som muligt, det er simpelt så ringe journalistik, at jeg bliver dårlig.
  Men lige nu er tiderne ved at skifte. Demokraterne, MSM-journalisterne, store dele af den akademiske verden og Hollywood er ved at erkende, at slaget er tabt. Den brede befolkning har vundet over eliten. Demokratiet har vundet!
  Medierne og eliten står tilbage som ynkelige tabere, men som sædvanligt skal vi nok ikke forvente nogen offentlig erkendelse eller undskyldning. De vil gemme sig, og påstå, at de er blevet misforstået o.s.v. (ligesom alle kommunisterne efter kommunismens endelige og ynkelige sammenbrud). Så jeg glæder mig nu over, at sandheden og hæderligheden ser ud til at være stærkere end løgn og had.
  Jørn Carsten Jensen, Herlev

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.