TRUMP DONERER SIN LØN TIL VELGØRENHED – GÆT HVEM DER FIK PENGENE?

Del artiklen her:

Da Donald Trump blev valgt til præsident var et af hans første beslutninger – allerede før indsættelsen – at han ikke ville have løn. For ham er det belønning nok at tjene det amerikanske folk.

Desuden har hans gode økonomiske evner allerede sikret ham tilstrækkeligt penge på bankbogen.

Dette gør ham til en ganske anden politiker end f.eks. Barak Obama og Hillary Clinton.

Ikke nok med, at Trump donerer sin præsidentløn væk. Trods rige muligheder for at gemme penge i skatteskjul og lave økonomiske fiksfakserier som så mange andre store firmaer gør, betaler Trump som en sand patriot med glæde sin skat. Lækkede dokumenter viser således, at Trump som forretningsmand procentvis betalte langt mere i skat (25 procent) end socialisterne Obama (18,7 procent) og Bernie Sanders (13,5 procent).

Den grådige Hillary Clinton har i årevis været travl med at skrabe enorme summer ind sin enorme private fond, The Clinton Foundation – også da hun fik sin meget gode løn som udenrigsminister. Det er bl.a. dokumenteret i den velproducerede film Clinton Cash.

Læs også: RUNDSPØRGE: TRUMP ER MERE SANDFÆRDIG END MEDIERNE

Støtter kulturarv

Det var dog ikke muligt for Trump at afslå lønnen som præsident, og han har nu fundet hvem han vil donere de første tre måneders løn til.

Beløbet, 78.333 dollars (545.000 kr.) har Trump valgt at give til bevarelse af den amerikanske kulturarv.

Som patriot er amerikanskernes kultur og identitet vigtigt for Trump, og pengene går derfor til landets nationalparker, om kommer derfor dyr, natur og nationale monumenter til gode.

Læs også: FLERTAL MENER, AT MEDIERNE LYVER OM TRUMP

Økonomisk mirakel

Det er ikke kun nationalparkerne, som får glæde af Trump.

Siden indsættelsen af Trump har de ledende aktieindeks slået rekord dusinvis af gange. I februar alene blev der under Trump skabt hele 298.000 nye arbejdspladser.

Omvendt viser en nylig opgørelse fra New York Times, at Obama var den suverænt dårligste præsident for den amerikanske økonomi. Den ekstremt lave vækst under Obama betød høj arbejdsløshed for især de lavere klasser, hvor mange etniske grupper blev ramt af fattigdom.

Fattige sorte amerikanere har nu under Trump fået en ny chance for at kommer ind i middelklassen og sikre deres børn uddannelse osv.

Del artiklen her: