TJEKKIETS PREMIERMINISTER: AFRIKANSKE MIGRANTER ARBEJDER IKKE, DE KOMMER BARE FOR VELFÆRDEN

(Foto: Tjekkiets premierminister Andrej Babiš)
Del artiklen her:

Østeuropæerne er ikke bange for at vælge ledere, der siger sandheden.

Tjekkiets premierminister Andrej Babiš blev forleden interviewet på tjekkisk tv omkring hans udlændingepolitik, der i praksis betyder et fuldt stop for ikke-vestlig indvandring. Andrej Babiš er dermed på linje med et klart flertal af europæerne, hvoraf hele 55 procent ønsker et fuldt stop for muslimsk indvandring (kun 20 procent af de europæiske vælgere er imod et sådan stop).

“Vores firmaer ansætter folk fra andre lande. De ønsker ikke at ansætte folk, som kommer fra det sorte Afrika. Vores firmaer ønsker ansatte fra Ukraine, Serbien, Mongoliet og andre lande. Vi har ret til selv at vælge. Vores firmaer kan selv vælge de ansatte, de behøver,” siger Andrej Babiš til den kvindelige journalist.

Andrej Babiš påpeger, at andre lande ikke skal blande sig i Tjekkiets udlændingepolitik. “Det er ikke Italiens premierminister Contes job at vælge for os.” Andrej Babiš påpeger, at de mange afrikanske migranter som kommer til Italien ikke vil arbejde og kun kommer for de gratis penge, som europæisk velfærd tilbyder: “Faktisk viser det sig, at Contes migranter ikke gider at arbejde. De kommer kun for at få velfærd.”

Video: Tjekkiets premierminister Andrej Babiš interviewes om hans udlændingepolitik og om, hvorfor han ikke vil have afrikanske migranter:

Læs også:

RETTEN TIL SELVFORSVAR: SÅDAN FUNGERER TJEKKIETS NYE VÅBENLOV

ORBAN: SAMTLIGE AFRIKANERE SKAL TILBAGE

LIBERAL UNGDOM: JA TAK TIL STRØMPISTOLER OG SKYDEVÅBEN TIL SELVFORSVAR

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

GIV DANSKERNE RET TIL SELVFORSVAR MED SKYDEVÅBEN

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

 

Del artiklen her: