TERROR-FLYGTNINGE: HUSER NATO-LANDE HINANDENS FJENDER?

soldater
Del artiklen her:

(Foto: NATO-soldater træner i Litauen for at afskrække Rusland. Men er fjenden allerede i blandt vores egne?)

Hundredetusinder af radikale islamister huserer i vesteuropæiske lande. EU’s flygtningepolitik og åbne grænser gør allierede til fare for hinanden.

Da muslimske terrorister angreb Paris i november 2015 og dræbte 130 uskyldige, herunder 89 på det jødisk ejede koncertsted Bataclan, ankom terroristerne fra Belgien. Efter angrebet flygtede flere terrorister ud af Frankrig hvilket blev starten på en lang og desperat menneskejagt tilbage i Belgien.

Tilbage i 2010 stoppede dansk politi tre bevæbnede jihadister på vej fra Sverige til Jyllands-Postens redaktionslokaler på Rådhuspladsen. Planen var at dræbe så mange som muligt. Tidligere i år blev en syrisk flygtning anholdt i Tyskland for terrorplaner mod København. Syreren blev styret af nogle af de tusindvis af Islamisk Stat-tilhængere, der frit går rundt i Sverige. For nyligt blev en dansk statsborger med islamisk baggrund anholdt i Spanien for fremskredne terrorplaner.

En primitiv hjemmebygget Qassam 3-raket rækker 16 kilometer og i fugleflugtslinje er der kun 14 kilometer fra det islamisk dominerede og stærkt kriminelle Malmø til idylliske Dragør.

Læs også: TUSINDER AF VOLDELIGE JIHADISTER GÅR FRIT OMKRING I SVERIGE, ØRESUNDSBROEN ER PIVÅBEN

Tysk politi advarede for nyligt om, at hundredevis af jihadister er kommet til landet blandt de mange flygtninge. Nogle af disse er uden tvivl fortsat nordpå til Danmark og Sverige.

Ubevæbnede vantro, åbne grænser og kun stikprøveagtig grænsekontrol er et drømmescenarie for korantro jihadister.

Allierede nationer, heraf mange NATO-lande, huser og brødføder nu hinandens drabelige fjender.

Dette kan, og bør måske også, udløse NATOs artikel 4, som lyder:

“Deltagerne vil rådføre sig med hverandre, når som helst nogen af dem mener, at nogen af deltagernes territoriale integritet, politiske uafhængighed eller sikkerhed er truet.”

Ved at aktivere NATOs artikel 4 kan medlemmer af forsvarsalliancen kalde til samling og drøfte eventuelle NATO-tiltag med det formål at stoppe en trussel fra et naboland, herunder aktivering af NATOs artikel 5, musketér-eden.

Læs også: TYSKLAND HAR 24.400 EKSTREME ISLAMISTER, GRÆNSEN ER HULLET SOM EN SI

Del artiklen her: