VENSTRE MINUS STØJBERG = RADIKALE VENSTRE

Inger-Støjberg
(Foto: Inger Støjberg (V) (venstre.dk))
Del artiklen her:

I et afsindigt værdipolitisk træk har oppositionen valgt at bruge sagen om barnebrude som løftestang til at få fjernet regeringens absolut stærkeste kort, den populære Inger Støjberg (V).

Af Nicolai Sennels

Inger Støjberg (V) har gentagne gange været valgt som den mest populære minister i meningsmålinger. Hendes Facebook-opdateringer på udlændingeområdet og i forhold til radikal islamisme har tydeligvis ramt folkedybet.

Hendes krav om, at tvangsgiftede flygtningebørn skulle holdes adskilt fra deres voksne ægtemænd, lyder som sund fornuft i enhver humanists ører. Den slags islamiske forhold har elementer af både pædofili og voldtægt og ligger således lysår fra basale menneskerettigheder.

Venstrefløjen, som i årtier har kæmpet for kvinders frihed og ligeværd, har nu valgt at gøre Støjbergs politik på området til politisk ammunition, der skal få ministeren fyret.

Det er langt fra et enestående tilfælde. Venstrefløjen, som i sin tid voksede sig stærk af at kæmpe for kvinders ligeværd og imod religiøs magt, har længe gået i brechen for islam. At tvangsgiftede, voldtagne piger, som er gjort gravide langt før deres kroppe er parat til det, bliver brugt i kampen mod en ægte humanist som Støjberg, er i denne sammenhæng ubetydelig for venstrefløjen. Politik, når det er allermest ulækkert.

Falder Inger Støjberg, vil Venstre stå afklædt og nøgen som det parti, det er blevet under Lars Løkke Rasmussen: Et åbne-grænse-nærmest-fri-indvandring parti, der skal kæmpe med Radikale Venstre og Alternativet om den samme svindende mængde vælgere, der endnu har til gode at opleve multikulturen på egen krop.

Det kan diskuteres, hvorvidt nationalkonservative kræfter skal begræde Støjbergs eventuelle afgang. Hun har i lang tid været god kamouflage for en dårlig regering, der ser det som sin mærkesag at slavebinde Danmark til anti-nationale EU-regulativer og det dybt korrumperede og islamisk dominerede FN.

Næste regering bliver efter alt at dømme et S-DF samarbejde og Mette Frederiksen skal nok få sin vælgerbase til at acceptere yderligere stramninger på udlændinge- og grænsekontrolområdet. Måske ikke i dag, men om et par terrorangreb skal hendes kernevælgere nok være møre.

Til den tid vil vi se Venstres Kristian Hurra-for-globaliseringen Jensen stå arm i arm med Uffe Elbæk og Morten Østergård og aflire udtrådte floskler om, at verden skal reddes af den “uundgåelige multikulturalisering” og “åbenhed” som et modsvar til et nu langt mere virkelighedsnært Socialdemokrati og det tålmodige fædrelandskærlige Dansk Folkeparti.

Del artiklen her: