SVERIGE: 3000 STEMMER FOR EN MOSKÉ

(Foto: Politisk kandidat for de stærkt venstreorienterede Miljøpartiet i Sverige er villig til at "sælge" 3000 muslimske stemmer til de politiske modstandere i Moderaterne, såfremt de vil støtte et lokalt mosképrojekt)
Del artiklen her:

Muslimsk leder tilbyder 3000 stemmer på den politiker, der støtter opførelse af moské.

Muslimske vælgere spiller en stor rolle i europæisk politik. Hverken Helle Thorning-Schmidt eller Francois Hollande ville have været henholdvis dansk statsminister og Frankrigs præsident uden muslimske stemmer.

Folketingsvalget i 2011 var så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf stadig flere er stemmeberettiget.

En måling året før, i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet. Indvandring af personer med muslimsk baggrund er således i meget høj grad import af stemmer på Socialdemokratiet.

Derfor giver det god mening for politikere med ønske om mere magt, at bejle til de muslimske vælgere. Dette har man luret i de religiøse indvandrermiljøer, og i Sverige er der i dette valgår et konkret eksempel:

Her har den muslimske politiker Ali Khalil tilbudt hans politiske modstander fra de konservative (efter svenske standarder…) Moderaterne, at få 3000 muslimer til at stemme på dem, såfremt Moderaterne vil støtte et lokalt moské-projekt. Det fortæller Fria Tider.

“Det er dem (3000 troende), som kommer i moskeen hver fredag, og de er meget lydhøre overfor imamen. Og hvis imamen siger, at ‘vi vurderer, at Moderaterne er det bedste valg for os, de vil høre på vores problem, de vil stoppe vores problem og kæmpe for vores eksistens’,” så gør folk det, siger Ali Khalil i en lækket lydoptagelse.

En talsmand for Moderaterne afviser, at partiet har taget imod tilbudet, der endda ville have betydet, at magten i byen ville have overgået til den politiske blå blok. Miljøpartiets Ali Khalil var altså parat til at sælge ikke blot 3000 stemmer, men også det rød-grønne flertal i byrådet, for en moské.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at undertegnede skribent for NewSpeek er opvokset i Holbæk og husker tydeligt, da en Venstre-politiker holdt en valgtale i den lokale moské. Venstre i Holbæk støtter stadigvæk opførelsen af radikale moskeer i byen.

Ved søndagens valg i Sverige vil der for første gang være internationale valgobservatører tilstede. Dette skyldes netop bekymring for demokratiet – eller mangel på samme – i dette særlige land.

Læs også:

ER HOLBÆK-POLITIKERE DUMMERE END DEMOKRATIET TILLADER?

RACISME OG KRIMINALITET: TYSKLAND FJERNER STØTTE TIL ERDOGAN-MOSKEER

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

ERDOGAN-MOSKÉ I EUROPA: “VI KÆMPER TIL SIDSTE BLODDRÅBE!”

SVIGTER DE ARBEJDSLØSE: ENHEDSLISTEN OG ALTERNATIVET VIL VÆRE BORGMESTRE FOR MOSKEER OG EID-FESTER

Del artiklen her: