STADIG FLERE ANGREB MOD SVENSK POLITI

Del artiklen her:

Bomber, knive og påkørsler. Mange og stadig flere angreb mod Sveriges politi.

Googler man attack mot polisen, vælter det frem med artikler om angreb på svenske politifolk og politistationer. Noget tyder på, at dele af befolkningen har udviklet et voldsomt had imod Sveriges sekulære håndhævere af loven. Imens kan radikale imamer og islamiske shariapatruljer tilsyneladende frit udøve deres magt.

11. januar blev politiet angrebet af skoleelever, der kastede store kanonslag mod betjente og lærere indendørs, da politiet besøgte en skole i Botkyrka.

17. januar detonerede en større sprængladning rettet mod politistationen i den muslimsk dominerede bydel Rosengård i Malmø – mindre end en halv times kørsel fra Kastrup Lufthavn ved København. Eksplosionen er den tredje, som er rettet mod politiet i området på blot nogle måneder.

18. januar blev tre politimænd forsøgt kørt ihjel af en bilist, som med fuldt overlæg påkørte betjentene. Hændelsen er rubriceret som mordforsøg.

Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven har varslet muligheden for, at militæret bliver beordret til at støtte politiet i et forsøg på at få genoprettet sikkerheden i landet. Det svenske politi har svært ved at skaffe nok betjente til at håndtere situationen. Ved studiestart i år stod 500 stole således tomme på de svenske politiskoler.

På trods af, at den svenske stat har mistet kontrollen over store dele af landets byer til bevæbnede islamistiske grupperinger, har den danske regering indtil videre afvist behovet for grænsekontrol mod Sverige.

Læs også:

HVERDAG I SVERIGES MULTIKULTURELLE SKOLER: “TRUSLER, VOLD OG ENDDA VOLDTÆGTER”

SVERIGE VIL FÅ HJÆLP UDEFRA

GRÆNSEKONTROL? ANTALLET AF FARLIGE FLYGTNINGE VOKSER I SVERIGE

Del artiklen her: