SÅ KLAM VAR HYGIEJNEN PÅ ALIs TINGBJERG-BAGERI

(Foto: Udklip fra Fødevarestyrelsens rapport på Ali Parnians bageri)
Del artiklen her:

Ali Parnian blev danmarkskendt, da bandemedlemmer smadrede hans bageri i Tingbjerg. Fødevarekontrollen afslører grotesk dårlig hygiejne på stedet.

Det er almindeligt kendt, at afpresning af skadesløse er en del af muslimske banders virksomhed. Banden Black Army har afpresset stakkels hjemløse. Prostituerede, der ligesom hjemløse – men på deres egen måde – er en marginaliseret samfundsgruppe, bliver også afkrævet beskyttelsespenge. En række bodegaer er blevet afpresset på bl.a. Nørrebro fra kriminelle tilhængere af sharia.

Men hverken da samfundets mest udsatte eller kendte gamle værtshuse bliver mødt af de religiøse banders trusler og krav, har der været indsamlet penge. Men den dag en mand ved navn Ali fik smadret sit bageri af bandernes brutale “sharia-politi” fik piben en anden lyd: Med politisk korrekte politikere i spidsen har danskerne doneret indtil videre over en kvart million kroner til Ali Parnian, ejeren af Kaj Bageri på Ruten i Tingbjerg.

Dermed er der gode muligheder for, at den nu kendte bager får mulighed for at genopbygge sit bageri. Spørgsmålet er så, om det er en god idé, sådan rent sundhedsmæssigt. En simpel søgning på findsmiley.dk viser nemlig, at hygiejnen i Alis bageri var uhyggelig dårlig.

Trods tidligere påbud som følge af kritisabel hygiejne, gjorde Ali Parnian, der kom til Danmark fra Iran for to år siden, ikke noget ved forholdene:

“Hygiejne: Håndtering af fødevarer: Bøde 5.000 kr. fremsendt. Fulgt op på indskærpelse fra forrige kontrolbesøg. Forholdet er ikke bragt i orden,” lyder myndighedernes rapport bl.a. Et af de mange problemer er, at døren mellem bageriet og personalets toiletområde ikke kan lukkes. Klamt. Hygiejnen på selve toilettet viste sig under kontrolbesøget at være i så dårlig stand, at fødevareministeriet simpelthen lukker det ned.

“Der er belægninger af mørkt og indtørret snavs på gulv, langs kanter og bagvægge. Bag vaskene er ligeledes snavset. Træhylder, der anvendes til hævning af brød, fremstår med gamle indtørrede dejrester på over- og underside. Der opbevares snavsede karklude på bord ved opvask. Brugt viskestykke anvendes som afskærmning over beholder med mel. Der er snavs og madrester i mindre køleskab med fødevarer,” fremgår det også af rapporten, der også fortæller, at bageriet har været brugt til opbevaring af lammehoveder. Afløbet i bageriet var ikke skadedyrssikret, hvorved f.eks. rotter let kan få adgang til butikken indefra.

newspeek
(Foto: Uddrag af fødevarestyrelsens kontrol af Ali Parnians bageri)

Læs også:

ER DETTE DANMARKS MEST POLITISK KORREKTE POLITIKREDS?

MUSEUMSKUSTODERNES KORSTOG

FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED

Del artiklen her: