SMITTE OG DØD I DANMARK OG EUROPA: DELTAVARIANTENS SÆRLIGE BIO-EKSPERIMENTELLE FUNKTION

Corona
Del artiklen her:

Af Thomas Aastrup Rømer. 

I vinters gik man fra dødelighed/alvorlighed og til ”smitte” som grundlæggende kriterium for opretholdelse af Nedlukningen. Dermed har den nye smitsomme, men ufarlige, Delta-variant fået sin helt egen funktion i at opretholde og vedligeholde biostatens eksistens hen over sommeren. 

Lad os se på nogle eksempler:

1. Danmark

Hvor mange under 30 år er døde af corona? Svar: 1 person (som havde ledsagende sygdom). En!!! 

(i 2017 døde der 37 personer under 15 år af influenza).

Ok så. Men hvor mange er så døde under 50 år? Svar: 19 personer (hvoraf 11 havde ledsagende sygdom). 19!!!

Ok, men hvor mange er så døde under 70 år uden ledsagende sygdom? 71 personer!!! (tal fra SSI) 

Og vi taler altså om døde over 16 måneder, en periode, hvor der normalt vil dø ca. 75000 personer, nogle år endda flere.

Det er jo det rene galimatias.

Men på trods af den ekstremt lave risiko, så trues børn og unge konstant med totalitære Nedlukninger, aktuelt i Aarhus, hvor der er lidt røre i de statistiske smitte-lag. Truslen mod Aarhus skyldes hele det ”automatiske nedlukningssystem”, som alene kører på ”smitten”, og ikke på indlæggelser eller dødsfald. 

Desuden nærmest tvinges børn og unge ind i vaccinesystemer, hvis effekt og virkninger førende lægelige organisationer tvivler på. Det hele dirigeres alene med henvisning til ”smitten”, ikke til alvorlig sygdom.

Dette smittefokus bekræftes af et andet forhold: Corona blev jo klassificeret som en ”alment farlig” sygdom pr. d. 1. marts 2021, hvilket den ellers ikke havde været. Og den måde, det korrigerede klassifikationssystem blev bygget op på, betyder, at biostaten kan fastholde denne klassifikation helt uden hensyn til dødelighed, men alene se på ”smitten”.

2. Europa

Også nede i Europa huserer den ufarlige Delta-variant med dens ”smitte”.

I Frankrig vil Macron nu tvangsvaccinere hele befolkningen. For at tvinge det igennem, laver han et endnu mere omfattende coronapas-system end herhjemme, og han vil tage betaling for tests.
Jeg har hørt rygter om, at der er store demonstrationer i Paris, men har ikke set det bekræftet i danske medier.

Boris Johnson forsøger nu igen at få England tilbage til normalen, men han skifter hele tiden mening, fordi han har købt Nedlukningens logik, som dirigeres af nogle biopolitiske fanatikere i de britiske ekspertsystemer. Og selv hvis Johnson skulle få sin vilje i nogle måneder, så vil ”smitten” igen kunne sætte sig igennem til vinter fordi logikken er købt.

Holland har iværksat en ny Nedlukning, så vidt jeg har forstået.

I disse lande ser man, ligesom i Danmark, kun på ”smitte”, og ikke på alvorlige sygdomme. Og systemet understøttes af WHO og af Fauci som efter sigende vil vaccinere små børn. Med dette fokus er alt desværre muligt. 

De negative konsekvenser vil blive forstærket, når man om få måneder kan registrere ”smitte” i spildevandet. Det er nemlig tal fra spildevandsanalyserne, som skal erstatte coronapasset, og som i fremtiden skal dirigere Nedlukningerne.

Og igen: Disse afførings-analyser måler udelukkende ”smitte” og ikke sygdom.

Del artiklen her: