SENATSHØRING I TEXAS OM COVID-VACCINATIONER OG DERES BIVIRKNINGER

Senate
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har bragt denne video tidligere, men vi vælger at bringe den igen, da en behjertet sjæl har indsat danske undertekster. 

Præsentationen (af Peter Krabbe?) lyder således: 

”Senator Bob Hall, (Rep), Texas, USA, har fremsat et lovforslag (Senate Bill 1669), der skal forbyde diskrimination i Texas pga. personers vaccinestatus og som navnlig skal forhindre, at COVID-19-vaccinationen bliver påbudt. 

D. 6. maj 2021 afholdt The Senate Committee on State Affairs vidneforklaring i Senatet i Texas, Austin, hvor en række læger berettede om deres erfaringer.

***

Dr. Richard Bartlett, Lubbock, Texas, fortalte: ”Jeg for mit vedkommende arbejder på skadestue. Og nu ser jeg flere mennesker komme, som har fået problemer på grund af COVID-vaccinationen. 

De har fx haft svært ved at få vejret i to uger, efter de fik vaccinen. De har fx tilbagevendende problemer med nerverne: Deres ben fungerer ikke, og de falder lige forover og slår hovedet i gulvet. De føler sig svimle, de har svært ved at få vejret, de føler sig uklare, som om de er ved at besvime. 

Der kommer 18-årige, der har haft et udmærket helbred, indtil de blev vaccineret. De kommer 4 dage efter vaccinationen og fortæller, at de har haft symptomer i 4 dage. Jeg ser altså nogle komplikationer efter vaccinationen.”

Del artiklen her: