SKOLEPIGE VOLDTAGET TO GANGE SAMME DAG AF INDVANDRERE

Del artiklen her:

(Foto: Nogle af de tusinder af ikke-vestlige voldtægtsmænd, som er dømt i England)

Efter den første voldtægt vaklede pigen væk, spurgte om hjælp og blev derefter voldtaget af endnu en indvandrer.

Det engelske politi jagter gerningsmændene til to voldtægter mod en kun 15-årig pige. Voldtægterne blev begået i det stærkt islamiserede Birmingham i England.

Pigen stod på en togstation, hvor en mand pludselig kom og trak hende væk og voldtog hende. Efter voldtægten vinkede pigen efter hjælp og en bil stoppede og tog hende op. Men istedet for at hjælpe pigen, voldtog føreren af bilen hende.

Begge gerningsmænd beskrives som “asiater”, hvilket er det ord engelske medier og myndigheder bruger om muslimske indvandrer.

Læs også: SVERIGES ISLAMISKE STATER: “MORALPOLITI” TRUER KVINDER TIL AT GÅ TILDÆKKET

Sagen minder om lignende uhyggelige sager i Sverige. I det ene tilfælde blev en ung pige voldtaget foran et asylcenter. Da hun efterfølgende vakler væk, bliver hun igen voldtaget, denne gang i en hel time. I den anden sag blev en pige gruppe voldtaget, for derefter at blive voldtaget med en pistol indtil hun blødte voldsomt. Derefter blev hun igen gruppevoldtaget.

Lande som Danmark, England og Sverige, der alle har modtaget et meget højt antal indvandrere og asylansøgere med muslimsk baggrund de senere år, plages af et voldsomt højt antal voldtægter. I Danmark er antallet af voldtægter således nærmest eksploderet med hele 124 procent siden Lars Løkke Rasmussen (V) kom til magten i 2015 og straksåbnede landet for migranter og påståede flygtninge. I England menes særligt pakistanske voldtægtsbander at stå bag op imod 1 million seksuelle overgreb på børn og unge.

Læs også: HER BEGÅS 92 PROCENT AF ALLE GROVE VOLDTÆGTER AF IKKE-EUROPÆERE

Del artiklen her: