SKAL MAN LE ELLER GRÆDE? SØREN BROSTRØM GARANTERER, AT MAN KAN VÆRE HELT TRYG VED DE NYE VACCINER

vaccine
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg er stort set holdt op med at læse og lytte til de statsstøttede – og dermed statskontrollerede – medier. Der er ikke tale om nyhedsdækning, men ren og skær propaganda inden for emner som klima, indvandring, islamisering, corona, ’vacciner’, Ukraine mv. 

Men som ofte nævnt har NewSpeek mange hjælpere, og en af dem har været så venlig at sende mig en artikel fra Jyllands-Posten med rubrikken Nye skræddersyede vacciner anbefales til gravide og alle over 50 år (Jyllands-posten.dkd. 3. sept. 2022) omhandlende de nye vacciner (læs: de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner).

Artiklen fortjener en kommentar, som jeg naturligvis aldrig ville kunne få i avisen, fordi min påstand er, at Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, ikke er til at stole på, og at borgerne generelt ikke mere kan have tillid til de statslige sundhedsmyndigheder.  

Den dom fælder jeg på baggrund af statens / (WHO-marionet)regeringens håndtering af corona-cirkusset igennem 2½ år, hvor én – og kun én – position (corona er en meget farlig sygdom, og ’vaccinationer’ er svaret) har fået plads i ’corporate media’. I parentes bemærket kan der altid findes en enkelt undtagelse fra propagandareglen, der så fungerer som figenblad for ’den frie presse’, der ikke er så fri endda. 

WHO 

Lad os lige se lidt nærmere på Søren Brostrøm, der ikke har nogen børn. Den detalje skal nævnes, fordi den i min optik bidrager til en forståelse af hans adfærd og indfaldsvinkel til verden: Efter mig syndfloden! Ingen børn og børnebørn at kæmpe for og værne om. 

Søren Brostrøm har siden d. 28. maj 2021 siddet i WHO’s bestyrelse (the Executive Board). Skal vi lige repetere, hvad WHO – i folkemunde ’World Hell Organisation’ eller ’World Holocaust Organisation’ – står for:  

JAMES ROGUSKI: STOP WHO 

FÅ USA UD AF FN OG WHO SÅ HURTIGT SOM MULIGT 

‘WHO VIL HURTIGERE KUNNE GENSTARTE HELE LOCKDOWN- OG RESTRIKTIONSCIRKUSET’

I ovennævnte JP-artikel optræder intet mindre end følgende tekst under mellemrubrikken Brostrøm garanterer

”Selv om processen er gået hurtigt, kan man være helt tryg ved de nye vacciner, fastslår Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm. 

»Det kører fuldstændig efter bogen, når EMA laver de her godkendelser. Det er er ikke nødgodkendelser, men foregår efter alle kunstens regler efter et velbeskrevet princip, som man har brugt i mange årtier,« siger han. 

Vaccinerne har præcis samme sammensætning som de oprindelige udgaver, blot med den ændring, at den komponent, som er målrettet specifikke virusvarianter, er udskiftet. Derfor skal de opdaterede vacciner ikke godkendes på ny helt fra bunden.” 

 

Min kommentar: På baggrund af et hav af dokumenterede vaccine’-skader, vi bare aldrig hører noget om på landsdækkende tv, er jeg langt over brækpunktet. 

Forudsat at danskerne lader sig vaccinere

I en anden artikel i Jyllands-Posten To nye vacciner målrettet omikron nærmer sig godkendelse (d. 2. sept.) står at læse: 

”Hovedformålet med vaccinerne er ikke at forhindre al smitte, men at beskytte mod alvorlig sygdom og død.

Statsminister Mette Frederiksen har sagt, at hun ikke forventer, at det bliver nødvendigt med nye, store nedlukninger hen over vinteren. Forudsat at danskerne fortsat lader sig vaccinere.” 

Min kommentar: På baggrund af et hav af dokumenterede ’vaccine’-skader er jeg nu tæt på at være druknet i brækspanden. 

Læg især mærke til de sidste to sataniske sætninger, der skal gøre danskerne til jaget vildt i forhold til de booster-stik, der yderligere vil svække immunsvaret.   

Hvem får tilbuddet?  

Mod covid-19:

• Alle på 50 år og derover

• Gravide

• Personer under 50 år i øget risiko for alvorlig sygdom

• Sundheds- og plejepersonale og dele af socialområdet med tæt kontakt til særligt sårbare patienter

• Pårørende til personer i særlig øget risiko

GRAVIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Det er så bimlende tåbeligt – eller rettere sagt så ondt, så grusomt – at det kun er fordi jeg kan få afløb for min vrede, fortvivlelse og afmagt via mange timers dagligt arbejde på NewSpeek, at jeg endnu ikke – i egen selvforståelse (sic!) – er blevet vanvittig. 

Jeg er ganske på det rene med, at adskillige i dette land – deriblandt ex-venner – mener, jeg har knald i låget. Men den reaktion har Karsten Pultz givet en god forklaring på. 

Hvis Søren Brostrøm ikke bliver straffet for sin kynisme i dette liv – gad vide, hvad ’de’ har på ham i betragtning af hans villighed til at agere marionet– så måske i det næste? 

Og så er Søren Brostrøm endda bare en lille fisk. Det samme gælder for Magnus Heuniche og Mette Frederiksen. Små apparatnikker, som magten er steget til hovedet, og som fuldstændigt har mistet deres moralske kompas. 

Sådan cirka lige som bureaukraterne og partisoldaterne i Kinas Kommunistiske Parti. 

Del artiklen her: