ELENA MALMEFELDT: ‘WHO VIL HURTIGERE KUNNE GENSTARTE HELE LOCKDOWN- OG RESTRIKTIONSCIRKUSET’

OwnNothing
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.    

Elena Malmefeldt er endnu et navn, det er værd at gøre opmærksom på i forbindelse med Great Reset og de psykopatiske aktører, der står bag. Hun har senest sat fokus på WHO’s despotiske planer om at frarøve nationalstaterne den sidste rest af selvbestemmelse for så vidt angår folkesundhed.  

At booste kroppen med ordentlig kost (uden tilsætningsstoffer) er sund fornuft – frem for at fylde sig med medicin fra big pharma og gift (læs: de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner, der sælges under falsk flag som ’vaccinationer’).  

NewSpeek opfatter WHO’s planer som det mest presserende at forholde sig til for øjeblikket i forbindelse med Great Reset / den store nulstilling. Som bekendt lanceret under de idiotiske slogans ’Build Back Better’ og ’Du skal intet eje og vil være lykkelig over det’. 

Her kommer nogle af de tidligere bragte opslag om World Hell Organisation (læs og lyt her og her og her). 

Elena Malmefeldt
Elena Malmefeldt går i følgende to podcasts på et meget forståeligt svensk i kødet på WHO og filtrer deres rænkespil op: 

Elena Malmefeldt: WHO vill snabbare kunna omstarta hela lockdown- och restriktionscirkusen

Elena Malmefeldt: WHO kopplar injektioner till 14 delmål i Agenda 2030

Hvad der virkeligt gør dig syg
Og nu jeg er i gang med at gøre op med WHO’s perverse forståelse af kroppen som nålepude, vil jeg slå et slag for en af Jerm Warfares mange fremragende podcasts, der var en øjenåbner for mig: 

WHAT REALLY MAKES YOU ILL

Scroll ned på siden til Dawn Lester og David Parker, der argumenterer så overbevisende, at jeg har bestilt deres bog. 

Jeg vil også benytte lejligheden til at henvise til Lars Bern på Schwebbtv – en klog mand, det altid er værd at lytte til. 

Del artiklen her: