BLIVER FRANKRIG DET NÆSTE LAND EFTER ITALIEN SOM GØR SIG FRI AF EU?

Europe
Del artiklen her:

Af Marc Rousset. 

Vinteren 2022 står for døren, og meget tyder på, at den kan blive turbulent både socialt, økonomisk og politisk som følge af de stupide og selvmorderiske sanktioner mod Rusland ikke mindst med en uacceptabel nedskæring på eliktricitet. Politikerne er bekymrede, og “The Economist af 14. juli spekulerer allerede på, om EU snart vil få dødsstødet”.

De vanvittige EU-sanktioner kan meget vel betyde en total vending af den situation, som USA og EU havde regnet med nemlig at forårsage sammenbruddet af russisk økonomi og få russerne til at vælte Putin. Nu kan det blive de vestlige ledere, som får “rumpen” på komedie og bliver tvunget til at fratræde.

Ifølge udtalelser fra Wall Street Journal af 3. august 2022 vil de vanvittige energipriser skabe social uro i de fleste europæiske lande, og det er sandsynligt, at der vil ske et successivt dominofald i EU med Italien som det første ved deres valg i september.

Ifølge Viktor Orban “har den europæiske økonomi skudt sig selv i foden”, men fortsætter ufortrødent med at ramle direkte ind i muren. Den brave kansler Scholz rejser verden rundt og forsøger at finde gas bla. i Senegal og Canada, men forgæves, og det forlyder, at Tyskland vil stoppe sine atomkraftværker i slutningen af 2022.

Macron holder sig ikke tilbage, når han opfordrer franskmændene til at “acceptere frihedens pris og kæmpe for vore værdier”. Om Macron siger franskmændene selv, at han er en ubegavet teknokrat, som ingen ønsker. [Macron blev genvalgt med 12% opbakning af franskmændene]. Vreden mod Macron er stor ikke mindst pga. en ukontrolleret indvandring, men også problemet omkring de gule veste, de falske medier, censuren, tvangsvaccinationer og nu hans holdning til energikrisen.

Enhver kan nu se, at effekten af sanktionerne mod Rusland var en boomerang. Von der Leyen, som er anglo-amerikansk orienteret, fik indført engelsk som det eneste arbejdssprog, selv om fransk som i traktaterne var det oprindelige arbejdssprog og det mest naturlige, da vi er i et fransktalende land. 

Europa bør hurtigst muligt indgå i en ny langsigtet aftale om leverancer af gas med Rusland til en pris, der kan betales, medmindre man hurtigt finder på et alternativ. I Tyskland hilses kulsælgerne velkommen med storm. 

Ifølge Det internationale Energiagentur, har “krigen i Ukraine udløst den første rigtige globale energikrise i historien”, og “Europa er kommet i epicenteret for uroligheder”

I tilfælde af mangler på gas og olie vil regeringerne prioritere virksomhederne, og det kan blive nødvendigt at skære ned på fødevarer. I Frankrig og i Tysklad er de derfor i gang med at udvælge det, som skal ofres i første omgang. Ifølge forbrugerforeningen Nordhein-Westfalen “vil adskillige husstande ikke kunne betale!” Vil der mon blive uddelt rationeringsmærker?

————————-

Kilde:  https://ripostelaique.com/la-france-apres-litalie-bientot-le-second-domino-libere-de-lue.html

Del artiklen her: