SE NEWSPEEK I DIN FACEBOOK NYHEDSSTRØM

newspeek i facebook
Del artiklen her:

Sådan sikrer du dig, at du stadig ser NewSpeek-artikler, efter Facebook har ændret i deres nyhedsstrøm.

Facebook gør det sværere for brugerne at se indhold fra sider, de følger – her forklares, hvordan du sikrer dig at se indlæg fra NewSpeek i din nyhedsstrøm.

Facebook har for nylig meldt ud, at deres nyhedsstrøm vil blive opdateret til først og fremmest at vise indlæg fra brugernes venner og familie. Ændringen vil dog også prioritere indhold fra Facebooks “betroede kilder”, når det kommer til nyheder. Men selv sider, som brugere frivilligt følger, vil få reduceret indholdet i brugernes nyhedsstrømme. Facebook forklarede deres begrundelse for dette i et blogpost, “fordi plads i nyhedsstrømmen er begrænset, vises flere indlæg fra venner og familie samt opdateringer, der opmuntrer til dialog og det betyder, at vi vil vise mindre offentligt indhold.”

Facebook’s Mark Zuckerberg skrev også et længere indlæg på sin Facebook-side, som kan findes her. Facebook hævder, at de besluttede, hvilke publikationer der tæller som “betroede kilder”, ved at spørge “et forskelligartet og repræsentativt udvalg af mennesker, der bruger Facebook over hele USA, for at måle deres kendskab og tillid til forskellige forskellige nyhedskilder.” Facebook har dog ikke oplyst, hvilke nyhedskilder der nu betragtes som “betroede” eller præcis hvilke spørgsmål, der var indeholdt i brugerundersøgelsen.

Behold NewSpeek’s artikler i din egen nyhedsstrøm:

Klik på pilen i øverste højre del af din Facebook-side:

newspeek i facebook

Klik herefter på “Præferencer for Nyheder”:

newspeek i facebook

I det næste pop-up vindue med Indstillinger vælger du

“Prioriter, hvem du vil se først”

I det næste pop-up vindue med Indstillinger vælger du “Prioriter, hvem du vil se først”

Vælg nu “Kun sider” i den grå boks oppe til venstre og vælg, hvilke af dine favoritter, der skal vises i din nyhedsstrøm.

newspeek i facebook

De sider, du vælger her, vises nu først i din nyhedsstrøm. Facebook har ikke meddelt, hvornår den nye opdatering finder sted, så vi anbefaler, at du opdaterer dine indstillinger så hurtigt som muligt for at sikre, at du stadig selv kan bestemme, hvilket indhold du ser i din nyhedsstrøm.

Del artiklen her: