ER DETTE DANMARKS MEST POLITISK KORREKTE POLITIKREDS?

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Politidirektører bliver i Danmark udpeget af justitsministeren.

Og når politiets ledere igennem årtier udpeges politisk, er det ingen overraskelse, at politiets ledelse i dag gennemsyres af den samme politiske korrekthed, som i overflod findes på Christiansborg.

Derfor kan venstreradikale smadre løs på både privat og offentlig ejendom, indvandrere kan overtage hele byområder med vold og moskeerne prædike Koranens folkemorderiske budskab – altsammen uden konsekvens.

Politisk korrekthed

Tilbage i 2015 tweetede Syd- og Sønderjyllands politi, at kriminaliteten ikke er højere i nærheden flygtningecentre.

De gamle medier kolporterede straks tweetet, på trods af, at påstanden kom uden nogen som helst dokumentation.

Eneste dokumentation var dengang politikredsens kommunikationsrådgiver:

“Jeg kan huske en sag med en psykisk syg kvinde, som stjal en ubetydelig ting fra en butik. Men igen det var en psykisk syg person, og jeg kan ikke komme i tanke om andre episoder.”

Flygtninges kriminalitet var ellers allerede på daværende tidspunkt femdoblet på kun syv år. Men det kunne de åbenbart ikke huske i Syd- og Sønderjyllands politi.

(Foto: Jørgen Meyer, Syd- og Sønderjyllands politi. TVSyd)

“Kære unge”

For nyligt skulle det “mægtige” Syd- og Sønderjyllands politi så på en opgave i indvandrerghettoen Stengårdsvej-kvarteret i Esbjerg.

Her blev politiet angrebet af unge, som råbte truende efter dem. De unge spyttede på politiets patruljevogne og forsøgte også at ødelægge bilerne.

Det “mægtige” Syd og Sønderjydske politis reaktion? De spurgte pænt de unge via Twitter, om ikke politiet kunne få lov at arbejde i fred:

(Syd- og Sønderjyllands Politis bøn til unge indvandrere)

Dermed udstillede politiet både sin magtesløshed og manglende menneskekundskab i forhold til, hvordan man får voldelige indvandrere til at respektere danskere og det danske samfund. Det absolut værste signal at sende til de kriminelle og radikale elementer, som har stadigt større magt i Danmark.

Behov for en dansk Trump?

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt ønsker, at politidirektører skal vælges af danskerne:

“På centrale områder synes politiets prioriteringer i dag at være ude af trit med den almindelige retsopfattelse i befolkningen. Vi har brug for et wake-up call, hvor politiet bliver bragt tilbage til den virkelighed, hvor de fleste borgere befinder sig. Når borgerne selv vælger, hvem der får lov at sætte sig i direktørstolen, får de samtidig mulighed for at vise, hvor meget vægt politiet skal lægge på for eksempel fartkontrol, udlændinge og indbrud.”

I så tilfælde ville Jørgen Meyer, politidirektør i Syd og Sønderjyllands politi, nok ikke blive valgt.

Et bud er, at hvis ikke justitsministrene begynder at vælge politidirektører, som tør konfrontere kriminelle med metoder, som de kriminelle respekterer, så vælger danskerne snart deres egen Trump.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.