“RUSLAND, RUSLAND, RUSLAND”: HVOR ER DANSKE MEDIERS UNDSKYLDNING FOR DERES MASSIVE FAKE NEWS OM TRUMP?

NicolaiSennels
Del artiklen her:

Der bør ske grundig selvransagelse hos medierne, efter at det er kommet frem, at de i månedsvis har kolporteret udokumenterede rygter om Trumps samarbejde med Rusland, rygter startet af en falsk rapport købt og betalt af Hillary Clinton.

Kommentar af Nicolai Sennels

I snart et helt år har danskerne nærmest dagligt skulle læse om nye spekulationer og rygter fra “anonyme kilder” angående USAs præsident Donald J. Trumps påståede samarbejde med Putins Rusland. Og nu viser det sig, at den rapport, hele affæren blev startet af, var falsk. Og ikke nok med, at den var falsk, den var købt og betalt af Demokraterne for at skade Trump.

Et meget beskidt trick, der udover påstande om landsforræderi også omfattede vilde påstande om, at Trump skulle have dyrket urinsex med prostituerede på et hotelværelse i Moskva på samme seng, som Obama havde sovet i – som en slags ulækker hævn mod Obama.

Ganske utrolige påstande, men danske medier åd dem råt.

Der går ikke en dag uden, at danske medier bringer dårligt nyt om Trump. Og hvis journalister en sjælden gang nævner Trumps succeser, f.eks. nedkæmpelsen af Islamisk Stat, USAs fantastiske økonomiske fremgang eller Saudiarabiens religiøse omvendelse, ja, så “glemmer” man at nævne, at det skyldes Trumps økonomiske geni, hans fantastiske evner som forhandler (Trump er forfatter til bestselleren The Art of the Deal) og mod til at gøre det nødvendige.

Og hvor står vi så i dag?

Jo, vi står med CIA, FBI og NSA, der allerede for måneder siden konkluderede efter omfattende efterforskning, at Trump ikke har samarbejdet med Rusland. Vi står med en falsk og beskidt rapport om landsforræderi og tissesex med ludere, købt og betalt af Hillary Clinton med det formål at skade sin politiske modstander. Og en presse, der i månedsvis har spist os skatteydere – der gennem licens og mediestøtte betaler journalisternes løn – af med rygter, startet af selvsamme falske rapport.

Tusinder af artikler om et spøgelse, der ikke findes. Kunne vi, endnu en gang, bede om selvransagelse hos i den journalistiske klasse?

 

Del artiklen her: