NY UNDERSØGELSE SKAL VISE, OM HILLARY CLINTON ALLIGEVEL BEGIK NOGET KRIMINELT I EMAIL-SAGEN

Del artiklen her:

Flere nye undersøgelser er iværksat med det formål at få klarhed over en række betænkelige forhold i den afgåede Obama-regering. Skal Hillary alligevel i fængsel?

Kommentar af Ivan Dybdal

Det republikanske flertal i Repræsentanternes Hus har iværksat en undersøgelse af FBIs efterforskning af Hillary Clintons email-sag. Email-sagen handler om, at Clinton brugte en privat usikker emailadresse til at håndtere hemmelige regeringshemmeligheder, og hvorvidt Clinton valgte at bruge den private emailadresse for at skjule, at hun blev bestukket for at gøre “vennetjenester” til højest bydende.

Trods flere løse ender og åbenlys uforsigtig omgang med regeringshemmeligheder, endte FBI med at frikende Hillary Clinton. En af de løse ender er, at tusindvis af de emails, som Clinton havde på sin private email-adresse, “forsvandt”. Den nye undersøgelse skal klarlægge, hvorvidt FBIs frikendelse af Clinton var efter loven, hvorfor så mange emails forsvandt, og hvorfor FBI ikke kunne finde dem.

Læs også: OBAMA OG CLINTON EFTERFORSKES NU FOR ULOVLIGHEDER

Den nu – af præsident Donald J. Trump – fyrede FBI-direktør James Comey vil uden tvivl blive adspurgt om hans rolle i sagen. Det var Comey, der i sidste ende valgte at frikende Clinton. Comeys frikendelse af Hillary Clinton for kriminel omgang med statens sikkerhed var desuden uden for reglerne. Det er nemlig ikke FBI, men justitsministeriet, der tager den slags afgørelser. Comeys foreløbige forklaring på, hvorfor han frikendte Clinton, skal findes i endnu et mistænkeligt forhold.

Kort før undersøgelsen af Hillary Clinton nåede sin afgørende fase, havde daværende rigsadvokat Loretta Lynch og Hillarys mand, eks-præsident Bill Clinton, et hemmeligt møde i et privat fly midt på en landingsbane i Phoenix. Som leder i justitsministeriet sad Loretta Lynch med magten til at frikende eller dømme Hillary Clinton, og det er ikke svært at forestille sig, at Bill Clinton ønskede at overtale Lynch til at frikende sin kone.

Læs også: DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

FBI-direktør James Comey forklarede, at det famøse landingsbanemøde havde gjort Loretta Lynch inhabil, og derfor tog han selv en beslutning. Hvorvidt dette er sandt, og om det var efter reglerne, og om Loretta Lynch og måske store dele af Obama-regeringen var korrupt, vil de nye undersøgelser forhåbentligt bringe lys over.

Video: Trumps berømte commentar til Hillary “Because you’d be in jail”:

Del artiklen her: