DEMOKRATERNES CHEF-LOBBYIST TRÆKKER SIG EFTER FBI-SIGTELSER

(Foto: Tony Podesta)
Del artiklen her:

Demokraternes største lobby-firma og nær medarbejder til daværende udenrigsminister Hillary Clinton trækker sig efter FBI-sigtelser i forbindelse med Rusland-skandale.

Demokraternes største lobbyist, Podesta Group, er nævnt i en sigtelse mod firma, der arbejdede for pro-russiske kræfter i Ukraine. Dette har fået den ene af de to ledere af Podesta Group, Tony Podesta, til at trække sig som chef for firmaet.

Dette er endnu en udvikling i de seneste dages chokerende afsløringer af det Demokratiske Partis samarbejde med pro-russiske kræfter i Ukraine. En anden lobbyist, Paul Manafort, der var ansat af den nu flygtede korrupte præsident Viktor Yanukovych til at styrke Ruslands position i Ukraine, arbejdede tæt sammen med Podesta Group.

Læs også: CLINTON, COMEY OG DEN AMERIKANSKE SUMP

Manaforts samarbejde med Podesta Group gjorde det muligt for Putin-regeringen at få indflydelse på folk med nære forbindelser i Obama-regeringen, herunder altså daværende udenrigsminister Hillary Clinton.

Det er ikke første gang, Hillary Clinton er blevet taget i at have nære forbindelse til Putin-regeringens folk. Hillary Clinton modtog over en årrække over 100 millioner dollars til hendes og hendes mand, eks-præsident Bill Clintons, private fond Clinton Foundation. Pengene kom fra russiske regeringskontrollerede uranhandlere i forbindelse med, at Clinton som udenrigsminister godkendte salg af 20 procent af USAs uran, et stof der bruges i atomvåben, til Rusland. Sagen kendes som Uranium One-skandalen.

Den falske rapport med løgne om Trumps urinsex med prostiuterede på et hotel i Moskva og løgne om Trumps samarbejde med Rusland har også vist sig at være købt og betalt af Hillary Clintons lejr, uden tvivl med Clintons kendskab.

(Podesta Group har samarbejdet med Demokraterne i mange år. Her ses John Podesta sammen med præsident Bill Clinton i 2006, mens Podesta var chief of stab i det Hvide Hus (Wikimedia))

Læs også: DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

Del artiklen her: