RIGMANDEN LARS SEIER SPRINGER UD SOM POLITISK DILETTANT

Del artiklen her:

(Foto: Afghanistan 1981, før Taliban overtog landet og indførte dødsstraf for kvinder, der ikke går tildækket)

Lars Seier mener, at det er “liberalistisk” at tolerere islamiske love om at kvinder skal tildækkes.

Kommentar af Nicolai Sennels

Så sprang rigmanden Lars Seier ud som politisk dilettant med hans “liberalistiske” kritik af burkaforbudet. Jeg selv rejste hellere jorden rundt med offentlig transport end at forsvare bare én millimeter af de brutale islamiske love, shariaen, i tolerancens, liberalismens eller noget som helst andets navn.

Selve kernen i islam handler om at kontrollere kvinden og hendes “farlige” seksualitet. Det gøres med trusler, vold, hårrejsende “opdragelsesrejser” og grufulde historier om, hvilke pinsler syndige kvinder oplever i helvede. Islamisk tildækning af kvinder, hvad enten det drejer sig om slør, niqab eller burka er ligeså lidt “påklædning” som et sæt håndjern. Det er tvang og kontrol og del af et religiøst meget finmasket lovsæt, der fratager muslimer – mænd som kvinder – helt basale menneskerettigheder.

Læs også: MAND VOLDTOG KONEN FORAN DATTER, FORDI HUN NÆGTEDE AT BÆRE BURKA

At tolerere dette, er ikke tolerant eller “liberalt”. Det er lige nøjagtigt et udtryk for den naive idioti, der er ved at ødelægge Danmark og hele Vesten. Som filosoffen Karl Popper så rigtigt sagde:

“Ubegrænset tolerance fører til tolerancens forsvinden. For hvis vi udvider tolerance til at inkludere de intolerante, så er vi ikke klar til at forsvare vores samfund mod angreb fra de intolerante. Dette bliver de tolerantes – og dermed tolerancens – undergang.”

Med andre ord: Dem, der tolererer det intolerante, går deres egen undergang i møde. Liberal Alliance valgte derfor rigtigt, da de valgte de åbne ansigters demokratiske samfund til, og det intolerante og formørkede fra. Og Lars Seier kan lykønske sig selv med at være sprunget ud som forsvarer af sharia.

I 2002 skete den forfærdelige såkaldte Mekka pigeskolebrand. Pigerne blev holdt spærret inde i den brændende bygning, fordi deres islamiske tildækning allerede var brændt, og Saudiarabisk lov forbyder kvinder at bevæge sig utildækket i det offentlige rum. 15 piger brændte ihjel og 50 andre blev såret.

Er det liberalt nok til dig, Lars Seier?

Mit råd til dig: Bliv frivillig på en af de efterhånden mange rådgivninger eller kvindecentre, der hjælper kvinder på flugt fra social kontrol og religiøs vold. Så kan du lære lidt mere om, hvad vores alt for liberale samfund har ladet gro i vores baghave til stor skade for det smukke køn.

Læs også: MÅLING: KLART FLERTAL AF DANSKERNE ER IMOD BURKA OG NIQAB

Video: Livet bag burkaen i Afghanistan:

Læs også: VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Del artiklen her: