HJERTESKÆRENDE DOKUMENTAR KORTSLUTTER SALAMI-EFFEKTEN: SÅ HURTIGT HAR ISLAM FORVANDLET EUROPA

Del artiklen her:

Dansker, som flyttede til USA i 2002, blev chokeret, da han 15 år senere rejste rundt i Europa. Hans dokumentarfilm er must-watch for alle, der ønsker at forstå hvordan, hvorfor og hvor hurtigt, islam har forandret Europa.

Danskeren Michael Hansen flyttede til USA i 2002, hvor den unge dansker startede en karriere i det amerikanske militær. Da Danmark blev ramt af terror i 2015 – Krudttønden og synagogen – gik det op for den nu 13 år ældre dansk-amerikaner, at noget havde ændret sig radikalt i hans hjemland.

“Jeg var både nysgerrig og noget sørgmodig over pludselig at erkende, at noget var helt anderledes i Danmark, end da jeg flyttede til USA tilbage i 2002. Det var ganske enkelt svært at forstå, så jeg besluttede at finde hoved og hale i, hvad der sker,” fortæller Michael Hansen til NewSpeek. Med kamera, en god portion mandsmod og en stadigt stigende forbavselse brugte Michael Hansen de næste to år på at rejse rundt på sit gamle kontinent for med egne øjne – og kamera – at dokumentere den udvikling, vi andre måske alt for let trækker på skuldrene af, fordi den er blevet vores hverdag.

“En af de ting, jeg var særligt overrasket over, er hvordan venstrefløjen beskytter, og nogle gange ligefrem samarbejder med de kræfter, der ønsker at ødelægge vores demokrati og fratage folk deres ytringsfrihed,” fortæller Michael Hansen. “Det er vildt at se, hvordan så mange folk, også medier, har omfavnet en meget radikal tolkning af islamiske love. Underligt at ikke flere studser over det. Det er som om folk helt sindssygt hurtigt har accepteret en række standarder, som ville have været helt utænkelige for bare få år siden. Jeg tror, udviklingen er gået så hurtig, at europæerne er blevet fartblinde. Jeg håber, at min dokumentar kan få dem til at indse, hvad de er midt i, og får flere til at tage stilling til, hvilken fremtid de ønsker for dem selv og deres efterkommere,” siger Michael Hansen, der udover at være veteran fra det amerikanske forsvar også har arbejdet en årrække som skolelærer i USA.

Michael Hansens fire rejser til Europa er dokumenteret i hans hjerteskærende dokumentar Killing Europe.

Videoer:

Hele dokumentaren kan ses her (koster 18 kr.):

Trailer for Michael Hansens dokumentar Killing Europe:

Del artiklen her: