RADIKAL PROFIL ER VRED: BANDER SKYDER, NÅR HUN SKAL KØBE FREDAGSSLIK MED BØRNENE

(Foto: Sofie Carsten Nielsen (R) (SCNs Facebookside))
Del artiklen her:

De Radikale kæmper for åbne grænser, men det er irriterende, når bander skyder tæt på, hvor man bor.

Partiet De Radikale kæmper til daglig for åbne grænser og ubegrænset muslimsk indvandring til Danmark. Imidlertid har mellemøstlig indvandring ført til mellemøstlige tilstande mange steder i landet. Dette får De Radikales profil Sofie Carsten Nielsen nu at mærke i privatlivet.

På en tur med sine børn, hvor de skulle ud og købe fredagsslik, skød indvandrerbander løs nede af gaden. Det har gjort Sofie Carsten Nielsen så vred, at hun er gået til tasterne på Facebook og kræver at… banderne tænker sig om! “Hårde” ord fra en “hård” politiker. Mon ikke Sofie Carsten Nielsens børn – når de en dag er blevet voksne – vil spørge mor om, hvorfor hun ikke gjorde mere for at standse ulykken? Og om moderen virkelig mener, at en opfordring til at tænke sig om er den rigtige reaktion fra en mor, hvis børn har været relativt tæt på at blive skudt på åben gade?

(De Radikales Sofie Carsten Nielsens reaktion på, at bander har skudt tæt på hendes børn under indkøb af fredagsslik)

Redaktør for Uriasposten.net, Kim Møller – bosiddende på Vestfyn, har denne kommentar til De Radikales politik og Sofie Carsten Nielsens grænseoverskridende oplevelse: “Alt har en konsekvens, og set her fra det vestlige Fyn, så er det godt multikulturen også rammer de ansvarlige. Hellere hun og hendes, end mig og mine.”

Læs også:

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

“BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

HOMOSEKSUELLE DEMONSTRERER IMOD SHARIA: VENSTRERADIKALE PROTESTERER

VENSTRE-INTELLEKTUELLES FLIRT MED DET TOTALITÆRE

Del artiklen her: