PETRO-DOLLAREN ER DØD!

dollars
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Dette burde være overskriften i alle aviser – dette burde være det emne, der for tiden havde alle nyhedsmediers opmærksomhed. Efter Ruslands krav om at få rubler eller guld som betaling for deres energiressourcer, og efter at Kina ligeledes har lavet aftaler med olieproducerende lande om, at betaling kan ske i yuan (den kinesiske valuta, som i øvrigt kan veksles til guld), er det et faktum, at petrodollaren er færdig.

Det er alene den aftale, som USA lavede med de arabiske lande, om kun at sælge olie for dollars, der i 50 år har kunnet fastholde dollaren som international valutareserve. Lande, der tidligere har forsøgt at omgå denne aftale, har set sig selv invaderet af USA (Irak, se fx denne artikel fra år 2000, og Libyen, se fx denne ret nye video). USA kan imidlertid ikke invadere Rusland, selvom de krigsliderlige medier og politikere gør deres bedste for at starte 3. verdenskrig.

Rusland har besluttet kun at sælge bl.a. gas for rubler eller guld og har samtidig annonceret, at man de næste 3 måneder vil købe guld til en fast pris på 5000 rubler per gram. Dette er den største finansielle nyhed, siden Nixon ophævede guldstandarden i 1971. Ruslands bekendtgørelse er derfor en stor og muligvis verdensændrende nyhed – og det endda på den gode måde.

Guld er centralbankers værste fjende 

Grunden til, at vi ikke hører om det i fake news-medierne, er, at de store nyhedsbureauer er ejet af de samme kriminelle, som har malket verdens befolkning via det svindelnummer, der hedder fiat – altså penge, skabt ud af den blå luft, som du og jeg skal betale renter af for allernådigst at få lov at låne.

Ruslands beslutning er dårlige nyheder for globalisterne, da disse i øjeblikket kæmper som besatte for at bevare magten, når det nuværende finanssystem kollapser. Med Ruslands signaler, om at guld igen skal give rublen iboende værdi, er globalisterne og deres centralbanker, som de styrer verden med, kommet i problemer. Guld er centralbankers værste fjende, fordi guld (sunde penge) – når inflationen sætter ind – udkonkurrerer de værdiløse stykker papir eller digitale blips, som vi er blevet snydt til at tro, er penge.

Kan vi måske her se, at Putin er imod globalisterne? Tankevækkende er det i hvert fald, at rublen destruerer dollaren – hvem havde troet, det nogensinde kunne ske? Det er værd at bemærke, at begivenhederne både med corona og Ukraine har alt at gøre med det døende fiat-pengesystem.

Alle lande bevæger sig lige nu med hastige skridt imod hyperinflation, fordi pengeskabelsen altid accelerer i løbet af en fiat-valutas levetid. Alle verdens valutaer har nået det sidste stadie i den eksponentielle pengeøgning, hvor kurven går næsten lodret op. 

Pengeøgning

Derfor er det et spørgsmål om kort tid, før så meget valuta er blevet skabt så hurtigt, at købekraften begynder at reduceres synligt fra måned til måned. 80 % af alle eksisterende dollars er skabt indenfor de sidste 2 år!!

En genstart af pengesystemet med guld 

Når hyperinflationen for alvor sætter ind, vil alle befolkninger miste tilliden til de penge, som globalisterne bruger til at slavebinde menneskeheden med, og vende sig mod penge, som har haft iboende værdi i 6000 år. Når det sker, er det game over for den modbydelige ‘nye verdensorden’.

En genstart af pengesystemet med guld, sådan som man plejer at gøre det, vil være løsningen, og det er tilsyneladende det, Rusland gennemfører lige nu. Hvis andre lande også begynder at forlange betaling i guld eller i en valuta, som er bundet til guld, mister globalisterne deres magt. Magten bygger nemlig på centralbankernes monopol på at trykke papirlapper og skabe elektroniske blips, som vi andre tror, er penge.

Globalisterne håber at have opnået deres verdensomspændende autoritære magtovertagelse, inden vi ser de enkelte lande gå tilbage til valuta bakket op af guld. Derfor kan Ruslands beslutning reelt være begyndelsen til enden for Schwab og de andre psykopater. 

————–

Gad vide, hvorfor vores mønter er sølv- og guldfarvede… Kronen har i snart 100 år intet haft at gøre med guld og sølv.

 

Del artiklen her: